FIFA 18

Key events

FIFA 18, Dota 2, PlayerUnknown's BattleGrounds en Rocket League overtreden de Nederlandse gokregels door lootboxes aan te bieden waarvan de inhoud voor echt geld door te verkopen is op externe marktplaatsen. Dat meldt de Nederlandse Kansspelautoriteit vandaag.

FIFA 18 patch 1.04 pakt passeren aan

FIFA 18 patch 1.04 pakt passeren aan

Voel je niet gepasseerd.

FIFA 18 patch 1.04 maakt aanpassingen aan passes, waardoor ze minder effectief zijn als voorheen.

De patch maakt het moeilijker om de bal van speler naar speler te passen middels normale of dieptepasses, door ze minder accuraat te maken afhankelijk van de hoek waarin ze worden gespeeld. Je passeert nu het beste als je zo goed mogelijk voor je uit speelt. EA legt de aanpassingen als volgt uit:

Passes zijn minder effectief als ze blind worden gespeeld in een hoek van 90 en 270 graden, waar 0 graden de richting is waar de speler naar kijkt.

Lees meer...

FIFA 18 patch past keepers aan

FIFA 18 patch past keepers aan

Schot voor open doel.

Electronic Arts heeft een patch voor FIFA 18 uitgebracht die onder andere de reactiesnelheid van keepers verbetert. De patch is nu beschikbaar op de pc. De consoles volgen later.

De update heeft tevens de moeilijkheidsgraad van Amateur en Semi-Pro verlaagd. Ook is de nauwkeurigheid van schoten in specifieke situaties gereduceerd. Middels de patch is het nu ook mogelijk om opnieuw te onderhandelen over afgesloten contracten met spelers.

FIFA 18 is op 29 september uitgebracht voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox 360 en Xbox One. Op de site vind je een overzicht met FIFA 18 info. Bekijk ook onze gids met 5 dingen die je over FIFA 18 moet weten.

Lees meer...

FIFA 18 - 5 dingen die je moet weten

Balletje begint weer te rollen.

Je kunt er de klok op gelijk zetten: elk najaar brengt Electronic Arts een nieuwe FIFA-game uit. Zoals gebruikelijk draait het niet om revolutionaire veranderingen, maar eerder om de tweaks. Waar worden dit keer de puntjes op de i gezet? Je leest het allemaal in dit overzicht van de meest opvallende FIFA 18 features.

7 opvallende gamereleases september

Met onder meer FIFA 18, Destiny 2 en SNES Classic Mini.

Voor de meesten is de zomervakantie helaas achter de rug. Maar treur niet, want de komende maand staan weer de nodige topgames op je te wachten. De gamereleases van augustus brachten onder meer Uncharted: The Lost Legacy en Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende releases lees je hieronder.

Gerucht: FIFA 18 demo release gelekt

Xbox Store-pagina brengt bal aan het rollen.

De release van de FIFA 18 demo is mogelijk gelekt. Zo is op de demo-pagina van de voetbalgame te zien dat je de demo vanaf 15 september 2017 kunt downloaden.

Traditiegetrouw brengt Electronic Arts jaarlijks een nieuw deel van FIFA op de markt. Dat legt de uitgever dan ook geen windeieren, aangezien FIFA 17 alleen al meer dan 17 miljoen keer over de toonbank is gegaan. Terwijl Marco Reus goedkeurend op de cover van de pc-, PlayStation- en Xbox-versies pronkt, schittert de ster door afwezigheid op de Wii U. Sterker nog, sinds FIFA 13 is er helemaal geen voetbalgame meer voor een Nintendoconsole uitgebracht. Met FIFA 18 komt daar verandering in, aangezien Electronic Arts momenteel aan een speciale Switch-versie werkt.

Electronic Arts zendt vanavond om 18:30 uur een livestream uit vanaf de Gamescom-beurs in de Duitse stad Keulen. Tijdens het evenement geeft de ontwikkelaar onder andere meer FIFA 18 info, meer Need for Speed Payback info en Star Wars Battlefront 2 info.

FIFA 18 - Release, gameplay, FUT en alles wat we weten

Je kunt er inmiddels de klok op gelijkzetten: elk najaar komt er een nieuwe FIFA-game. Zeker nu er geen EK of WK is om je deze zomer zoet te houden, is de drang om de digitale kiksen aan te trekken groot. FIFA 18 pronkt met niemand minder dan Cristiano Ronaldo op de cover. Hoewel er momenteel nog niet veel informatie over EA Sports' voetbalgame bekend is, zetten we wel alles wat we weten op een rijtje voor je.

FIFA 18 Releasedatum

EA Sports heeft tijdens de FIFA 18 onthulling direct de lanceringsdatum bekendgemaakt. De FIFA 18 release is op 29 september 2017. De voetbalgame komt op de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Switch, Xbox 360 en Xbox One uit.

Lees meer...

In FIFA 18 wordt FIFA Ultimate Team (FUT) flink onder handen genomen. Een van de nieuwe toevoegingen is de drie versies waarin je de FUT Icons-spelers kunt verzamelen. Elke versie heeft een unieke rating en eigen statistieken.

Nieuwe FIFA 18 gameplay features toegelicht

Nieuwe FIFA 18 gameplay features toegelicht

Meer persoonlijkheid en realisme.

EA Sports heeft de nieuwe gameplay-elementen in FIFA 18 toegelicht. Dat heeft de ontwikkelaar tijdens de Electronic Arts E3 2017-persconferentie gedaan.

Zo is om te beginnen de besturing van de spelers verbeterd. Dankzij real motion player technology zijn animaties en bewegingen van de topspelers persoonlijker. Ook is het dribbelen accurater.

Daarnaast zijn er nieuwe bewegingen en afmaakanimaties die voor meer variatie bij het afronden moeten zorgen. De nieuwe voorzetbesturing geeft je meer opties wanneer je de bal in het zestienmetergebied wilt krijgen.

Lees meer...

Bekijk: FIFA 18 - gameplay trailer

De eerste gameplay trailer voor FIFA 18 is onthuld.

Tijdens de E3 persconferentie van EA is ook FIFA 18: The Journey - Hunter Returns onthuld.

Een overzicht met FIFA 18 info vind je op de site. Hier lees je ook nog eens alle E3 2017 info.

Lees meer...

FIFA 18 is onthuld en Ronaldo is dit jaar de sterspeler op de FIFA 18 cover. Maar verdient hij dit wel? En wat dan met Messi en andere topspelers? Sander en Carl hebben 4 redenen waarom een FIFA 18 Ronaldo cover een slecht idee is (en stiekem ook 1 reden waarom het ook een heel goed idee is!)