FIFA 16 Features

Digital FoundryFIFA 17 - de grafische verbeteringen dankzij Frostbite Engine

We vergelijken de graphics van FIFA 17 met voorgaande games.

Dit jaar maakt ook FIFA 17 gebruik van de Frostbite engine, dezelfde engine waar ook Battlefield 1, Mass Effect Andromeda en heel wat andere Electronic Arts-games gebruik van maken. Dat betekent dat de FIFA-reeks afstapt van de Ignite-engine die FIFA 14, 15 en 16 gebruikten. In dit artikel worden de twee engines met elkaar vergeleken om de veranderingen duidelijk te zien.

FeatureEurogamer Benelux kiest de Games van het Jaar 2015

De persoonlijke favorieten van de redactie.

De eindejaarslijstjes: ook Eurogamer Benelux ontkomt er niet aan. De redacteurs hebben weer honderden uren op hun pc, console en handheld doorgebracht. Soms ontzettend teleurgesteld, soms aangenaam verrast. Er zijn altijd een paar pareltjes die zich van de rest van de games onderscheiden. Elke redacteur kiest daarom zijn favoriete game (goud) en runner-up (zilver) van afgelopen jaar. Wat is jouw favoriete game van 2015?

FeatureMeest opvallende gamereleases van september

Met Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain, FIFA 16, Destiny: The Taken King en nog veel meer.

Nieuwe maand, nieuwe games. Alleen heb je met al dat gamen natuurlijk geen tijd om op te zoeken wat er allemaal uitkomt. Of je bent liever lui dan moe, dat mag ook! Gelukkig geeft Eurogamer Benelux je elke laatste vrijdag van de maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

Traditiegetrouw mag je in de nazomer voor een potje FIFA je leren kicks aantrekken. Elke jaar sleutelt EA Sports weer aan de voetbalgame, met als doel de voorgaande editie op detailniveau te overtreffen. FIFA 16 staat dit keer geheel in het teken van 'Play Beautiful'. Of de footie een beter seizoen dan vorig jaar draait moet nog blijken, maar wij hebben in ieder geval reeds alle bekende informatie voor je op een rijtje gezet.

FeatureE3 2015: De games van Electronic Arts

Met Mass Effect 4, Need for Speed, FIFA 16 en nog veel meer.

Als het op persconferenties aankomt, maakt Electronic Arts al jaren tijdens de E3 deel van uit 'De Grote Vijf'. Dit jaar eisen de concurrerende uitgevers Square Enix en Bethesda ook de nodige aandacht op. Het grote aantal populaire series dat zich onder EA's hoede bevindt, maakt het echter eenvoudig om in de spotlights te blijven staan. Zo weten we dat de uitgever dit jaar weer een nieuwe FIFA en een Need for Speed-reboot uitbrengt. De kans is groot dat beide games op de E3-beurs aanwezig zijn.