FIFA 14 Nieuws

FIFA 14 servers gaan in oktober offline

Laatste kans om achievements te scoren.

Electronic Arts meldt dat de online servers voor FIFA 14 vanaf 18 oktober niet langer beschikbaar zijn. Eerder deze maand gingen ook de servers voor FIFA 12 en FIFA 13 offline.

Met de release van FIFA 15 in het vooruitzicht treft Electronic Arts maatregelen tegen valsspelers in FIFA Ultimate Team. Zowel individuen als websites die zich hieraan schuldig maken, krijgen een straf die kan oplopen tot een permanente ban.

FIFA 14 krijgt 29 mei gratis Ultimate Team: World Cup update

UPDATE 2: EA Sports heeft bekendgemaakt dat FIFA Ultimate Team: World Cup vanaf vandaag speelbaar is.

UPDATE: FIFA Ultimate Team: World Cup is vandaag nog niet te downloaden. Electronic Arts verklaart tegen een aantal problemen te zijn aangelopen. Het team werkt momenteel hard aan het klaarmaken van de update en hoopt het alsnog snel te kunnen lanceren.

ORIGINEEL: Met het oog op het aankomende Wereldkampioenschap voetbal in BraziliŽ komt EA Sports met FIFA Ultimate Team: World Cup. De gratis update voor FIFA 14 is vanaf 29 mei beschikbaar voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Lees meer...

Electronic Arts stopt met FIFA Manager

Na meer dan tien jaar.

Electronic Arts stop met het uitgeven van de FIFA Manager-serie. Dat meldt Bright Future-designer Gerald KŲhler in een open brief aan de fans. De Duitse ontwikkelaar was jaren verantwoordelijk voor de reeks.

FIFA 14 patch deze week beschikbaar voor consoles

FIFA 14 patch deze week beschikbaar voor consoles

Nieuwe patch voor FIFA 14 brengt verbeteringen aan in geplaatste schoten, aanvallende kopballen en hoge steekballen.

EA Sports heeft aangekondigd dat deze week de eerste patch voor FIFA 14 beschikbaar komt voor spelcomputers. Deze ondervangt de klachten die spelers ervoeren in de eerste weken sinds de release.

Spelers klaagden namelijk dat het te makkelijk was om te scoren. EA Sports heeft in reactie hierop met name de aanvallende kopballen, geplaatste schoten en hoge steekballen gewijzigd en iets minder gemakkelijk gemaakt. Ook is geluisterd naar klachten van community met betrekking tot Stephan El Shaarawy. Deze heeft op dit moment nog 3* skill moves, maar is na de update geŁpgraded naar 4*.

Naast de hierboven omschreven tweaks bevat de patch ook nog enkele bug fixes en andere verbeteringen. Hieronder vind je wat de patch allemaal wijzigt:

Lees meer...

EGXDe Eurogamer Expo Developer Sessions van vandaag

Tearaway, Beyond: Two Souls, Dying Light, FIFA 14 next-gen en de PlayStation 4 Indie Showcase.

In Londen is de Eurogamer Expo losgebarsten. Onze Britse collega's houden daar jaarlijks een eigen gamesevenement. Dit keer zijn onder andere de Xbox One en de PlayStation 4 op de beursvloer speelbaar. Helaas, een ticket boeken heeft geen zin meer. De show is volledig uitverkocht: 70.000 bezoekers maken er hun opwachting.

EA Sports en FIFA blijven partners tot 2022

De licentieovereenkomst begon in 1993 en wordt steeds sterker.

EA Sports, onderdeel van Electronic Arts, en internationale voetbalbond FIFA hebben hun licentieovereenkomst verlengd tot 2022. De studio mag dus officiŽle, FIFA gelicenseerde voetbalspellen blijven uitbrengen.

Een gerucht uit voetballand Spanje claimt dat EA Sports van plan is om FIFA 14 te onthullen in Madrid. Het pers evenement zou deze week plaatsvinden, de info zou vanaf 17 april aan het grote publiek mogen worden bekendgemaakt.