Fallout 76 Nieuws

Bethesda maakt op Twitter bekend dat je binnenkort gratis de Fallout Classic Collection kunt downloaden, wanneer je dit jaar in Fallout 76 hebt ingelogd. De games worden begin januari uitgedeeld, hoewel nog niet precies bekend is hoe. Het aanbod geldt ook voor spelers op de PlayStation 4 en Xbox One.

Systeemeisen pc-versie Fallout 76 bekendgemaakt

Je hebt er niet eens een atoombom van een pc voor nodig.

Bethesda maakt de minimale en aanbevolen systeemeisen voor de pc-versie van Fallout 76 bekend. In vergelijking met Fallout 4 zijn de vereisten iets hoger, maar nog steeds vrij haalbaar voor de meeste pc-gamers. De systeemeisen zijn als volgt:

Griefing wordt in Fallout 76 hard aangepakt

Zo makkelijk kom je er niet vanaf.

Regisseur Todd Howard laat op Quakecon 2018 weten dat griefing in Fallout 76 hard wordt aangepakt. Spelers die de multiplayer ervaring met opzet voor andere willen verpesten komen er niet zo makkelijk vanaf.

Fallout 76 beta start in oktober

Fallout 76 beta start in oktober

Nucleaire proeven.

De Fallout 76 bta gaat in oktober van start, te beginnen met de Xbox One-versie.

De exacte tijden van de test zijn nog niet bekend gemaakt. De bta-tests voor de pc- en PlayStation 4-versies gaan iets later van start. Om mee te mogen doen aan de bta moet je wel een pre-order voor de game plaatsen. Bethesda heeft niet aangegeven of de bta later ook voor anderen beschikbaar is.

Alle Fallout 76 info, waaronder welke versies er beschikbaar komen vind je op de site.

Lees meer...

Bekijk: E3 2018 - 7 TOP games

De beste games volgens de redactie!

E3 zou E3 niet zijn als er niet een paar absolute klappers getoond worden. En ook dit jaar hebben we met z'n allen zitten genieten en honderduit over onze favoriete games gepraat. En hoewel wij van Eurogamer Benelux uiteenlopende smaken hebben (gelukkig maar) zijn we het toch eens geworden over een aantal absolute uitblinkers.

Fallout: 76 details onthuld

Fallout: 76 details onthuld

Neem de wereld terug.

Todd Howard heeft tijdens de Bethesda Showcase details over Fallout: 76 onthuld.

Jij speelt een bewoner van Vault 76, de eerste Vault die openging nadat de wereld werd verwoest. Je doel is om de wereld terug te claimen, en de Overseer van de vault stuurt je zes verschillende regio's in om je opdracht uit te voeren.

De game bevat nieuwe monsters, deels gebaseerd op folklore uit West-Virginia. De zes regio's bevatten allemaal unieke schatten om te vinden. De engine is in staat om 16 maal meer detail te laten zien dan Fallout 4. De wereld is bovendien viermaal groter.

Lees meer...

Week-eindbazen #E3

Waar kijken we dit weekend naar uit?

Het is weer zover! Vandaag begint de E3, of tenminste de persconferenties, de 'Hoogmis van de Nieuwe Games'. Zet je zakken chips en blikken Red Bull maar klaar en volg met ons de livestreams mee. Hieronder lees je naar welke games wij het meest uitkijken. Laat in de comments gerust weten welke er op jouw wenslijst staan!