The Evil Within Features

FeatureEurogamer Benelux kiest de Games van het Jaar 2014

De persoonlijke favorieten van de redactie.

Wat is jouw favoriete game van 2014? De kans bestaat dat je een ander antwoord op die vraag had verwacht dan je nu geeft, omdat verscheidene van de grootste titels zijn uitgesteld naar 2015. Hoopte je Batman: Arkham Knight, The Witcher 3: Wild Hunt, Battlefield Hardline, Tom Clancy's The Division of The Order: 1886 dit jaar nog in je armen te sluiten? Dan had je pech.

FeatureMeest opvallende gamereleases van de maand oktober

Met o.a. Super Smash Bros. 3DS, The Evil Within en Bayonetta 2.

Iedere maand komen er weer nieuwe games bij en daardoor is het soms nog wel eens lastig bij te houden wat je dit keer weer te wachten staat. Daarom lees je op Eurogamer Benelux voortaan aan het einde van iedere maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

FeatureHoe Shinji Mikami de horrorkoning wil blijven in The Evil Within

Hands-on sessie jaagt Sander de stuipen op het lijf.

Door een dikke, drabbige substantie van lichamelijke ontbinding en liters bloed probeer ik de weg te vinden in een vleesgeworden hel. De donkerrode massa komt tot aan m'n middel, en de geur van de rompen en ledematen waarmee de plas wordt gevuld is bijna te ruiken. Wanneer de uitgang eindelijk in zicht is, beginnen de karkassen in de poel van verderf levendig te bewegen. Omkeren heeft geen zin. De enige weg naar buiten is dwars door de ondoden heen. Was ik nu maar wat zuiniger geweest met mijn dierbare kogels.