Dissidia: Final Fantasy Arcade

Kuja komt naar Dissidia Final Fantasy

Het grote kwaad uit Final Fantasy 9.

Square Enix maakt bekend dat Kuja binnenkort als speelbaar personage wordt toegevoegd aan Dissidia Final Fantasy. Kuja is de slechterik uit Final Fantasy 9.

Ramza aangekondigd voor Disiddia Final Fantasy

De hoofdrolspeler van Final Fantasy Tactics.

Square Enix maakt bekend dat Ramza een speelbaar personage wordt voor Dissidia Final Fantasy. De game is sinds kort te spelen in de Japanse arcadehallen en Ramza is de eerste vechter die naderhand wordt toegevoegd.

Bekijk alle character trailers van Dissidia Final Fantasy

Bekijk alle character trailers van Dissidia Final Fantasy

UPDATE: Met Y'shtola is de groep compleet.

Om de verschillende vechtstijlen van de personages uit Dissidia Final Fantasy te tonen, brengt Square Enix voor iedere vechter een eigen trailer uit. Hier vind je ze allemaal.

De Warrior of Light uit de eerste Final Fantasy is voor beginnende spelers. Hij vecht met een zwaard en kan een schild oproepen.

Firion (Frioniel in Japan) komt uit Final Fantasy 2. Hij heeft zeven verschillende wapentypes en wisselt die af om combo's te maken.

Lees meer...

Squall, Zidane, Tidus en anderen bevestigd in Dissidia Final Fantasy trailer

Square Enix bevestigt Zidane, Squall, Tidus, Vaan en Shantotto voor de arcadeversie van Dissidia Final Fantasy middels een nieuwe trailer. Daarmee zijn de hoofdpersonages van alle Final Fantasy-delen voor de game aangekondigd, behalve Noctis uit Final Fantasy 15.

Dissidia Final Fantasy is een vechtgame die in eerste instantie uitkomt voor arcadehallen in Japan. Het is een nieuw deel binnen de Dissidia-reeks, waarvan er eerder al twee delen uitkwamen voor de PlayStation Portable.

In de games kies je een Final Fantasy-held (of schurk) en neem je het op tegen de andere bekende personages. In de nieuwe Dissidia Final Fantasy zijn drie-tegen-drie gevechten nieuw. Volgens de uitgever zitten er meer dan 50 personages in. Tot nu toe zijn de slechteriken nog niet getoond.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 15

Met onder andere Deus Ex, Pillars of Eternity en Black Ops 3.

Drukke week achter de rug en daardoor de laatste nieuwtjes over het hoofd gezien? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.