Devil May Cry 5 Nieuws

De Devil May Cry 5 demo is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One. Capcom stelde eind vorig jaar al kort een Devil May Cry 5 demo voor de Xbox One beschikbaar, maar die is intussen niet langer beschikbaar. De inhoud van de nieuwe demo is grotendeels dezelfde en laat je als Nero het Red Grave City level spelen.

Devil May Cry krijgt eigen animatieserie

Van de makers van Castlevania.

Devil May Cry krijgt een eigen animatieserie die in de toekomst op een streamingdienst te zien is. Dat maakt producent Adi Shankar vandaag bekend. Shankar is ook verantwoordelijk voor de Castlevania-serie op Netflix.

Tijdens de Tokyo Game Show is duidelijk geworden dat Devil May Cry 5 microtransacties bevat. In de game gebruik je Red Orbs om nieuwe vaardigheden en upgrades te kopen. Die Red orbs verdien je tijdens de game, maar zijn ook te koop voor echt geld.

Devil May Cry 5 lanceert ten laatste in maart 2019

Met drie speelbare personages.

Capcom maakt bekend dat Devil May Cry 5 ten laatste in maart 2019 uitkomt. Tijdens de E3 2018 is Devil May Cry 5 aangekondigd met een releasedatum in de lente van 2019. Capcom benadrukt nu dat de game nog dit financieel jaar lanceert. Dat financieel jaar eindigt op 31 maart 2019.

Devil May Cry 5 aangekondigd

Nero tegen aliens.

Devil May Cry 5 is door Capcom tijdens de Microsoft E3 persconferentie aangekondigd. In de game neemt Nero het op tegen aliens die de wereld zijn binnengedrongen. De trailer laat Nero met kort haar en een handschoen te zien.