Destiny 2 Nieuws

Ontwikkelaar Bungie en uitgever Activision-Blizzard zetten de samenwerking rond de Destiny-games stop. De samenwerking liep normaal gezien nog door tot en met 2020, maar wordt nu dus vroegtijdig stopgezet. Bungie verwerft alle rechten over de Destiny-franchise.

Pc-versie Destiny 2 tijdelijk gratis te downloaden

En je mag 'm voor altijd houden.

Activision maakt bekend dat de pc-versie van Destiny 2 tijdelijk gratis te downloaden is. De actie geldt to 18 november aanstaande. Heb je de game eenmaal binnengehaald, dan kun je 'm ook na die datum gewoon blijven spelen. Het enige wat je nodig hebt is een Blizzard Account en de Battle.net-launcher.

Destiny 2: Warmind DLC release bekend

Plus Bungie tekent een roadmap uit.

Bungie heeft de releasedatum van de Warmind DLC voor Destiny 2 bekendgemaakt. De tweede uitbreiding lanceert op 8 mei voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Destiny 2 update versnelt gameplay

Destiny 2 update versnelt gameplay

Lesje van Sonic the Hedgehog gehad.

Patch 1.1.4 voor Destiny 2 is nu beschikbaar op alle platformen. De update schroeft de snelheid van de game op.

De 'Go Fast' patch versnelt de looppas van Titans en Warlocks, alsook de Dawnblade Super en de respawntijden in PvP. Ook moet een update voor wapens ervoor zorgen dat sterke wapens sterk blijven en dat zwakkere wapens naar dat niveau worden getild.

"We nemen een risico, maar het is niet alsof we eerder niet irritante bugs aan de game hebben toegevoegd voordat we het anders moesten aanpakken. Wat is nou het ergste wat er mis kan gaan?", aldus designer Josh Hamrick.

Lees meer...

Destiny 2 krijgt The Dawning event

Het is een kerstspecial met een coole naam.

Ontwikkelaar Bungie onthult het The Dawning event voor Destiny 2. Het evenement start op dinsdag 19 december en duurt tot dinsdag 9 januari.

Uitgever Activision maakt bekend dat Destiny 2 een gratis trialversie krijgt. De game is vanaf vandaag op de PlayStation 4 en Xbox One te downloaden. De pc-versie is beschikbaar via Blizzard's Battle.net.

Destiny 2: Curse of Osiris DLC details gelekt

De eerste details van de downloadable content voor Destiny 2 zijn gelekt. Volgens de Xbox Store heet het eerste DLC-pakket Curse of Osiris. Bungie heeft officieel nog niets bekendgemaakt.

De uitbreiding bevat extra missies en Adventures op de nieuwe planeet Mercurius. Hier verken je de regio Infinite Forest. Ook zorgt de uitbreiding voor nieuwe wapens, uitrustingen, Strikes en multiplayer maps.

De nieuwe planeet bevat waarschijnlijk een nieuwe Patrol Zone en The Lighthouse, die als nieuwe sociale zone fungeert. Er wordt geen melding van een nieuwe raid gemaakt.

Lees meer...

Destiny 2 staat een moeilijke taak te wachten: de eerste game kreeg namelijk stevige kritiek te verduren. Wat doet de sequel anders? We zetten de vijf belangrijkste dingen voor jou op een rijtje. Destiny 2 is overigens een van de 7 opvallende gamereleases in september.

7 opvallende gamereleases september

Met onder meer FIFA 18, Destiny 2 en SNES Classic Mini.

Voor de meesten is de zomervakantie helaas achter de rug. Maar treur niet, want de komende maand staan weer de nodige topgames op je te wachten. De gamereleases van augustus brachten onder meer Uncharted: The Lost Legacy en Mario + Rabbids: Kingdom Battle. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende releases lees je hieronder.

Eerste Destiny 2 raid niet beschikbaar bij launch

Bungie laat weten dat de eerste raid in Destiny 2 een week na de console release wordt toegevoegd. De raid is vanaf 13 september toegankelijk.

De ontwikkelaar meldt verder dat de Trials in Destiny 2 pas vanaf 15 september voor iedereen beschikbaar zijn. Alle Nightfall-activiteiten in de game zijn echter wel op de releasedatum speelbaar.

Bungie heeft tot nu toe nog geen informatie over de raid gedeeld. "We houden info over raids altijd voor onszelf. Het is aan jullie om de geheimen en mysteries van de raid te ontrafelen. Met enig teamwork slagen jullie er misschien in om de gevaren te trotseren."

Lees meer...

Bekijk: Destiny 2 - What is Destiny 2?

Eindelijk een duidelijk Guardi-antword.

Destiny 2 lanceert in september op de PlayStation 4 en de Xbox One. De pc-versie van de game komt in oktober uit. Bungie organiseert vanaf 29 augustus een open bta voor de pc-versie van Destiny. De testfase duurt nog tot 31 augustus. Een overzicht met Destiny 2 info vind je nu ook op de site.

Bekijk: Destiny 2 Launch Trailer

Destiny 2 lanceert in september op de PlayStation 4 en de Xbox One. De Destiny 2 pc release volgt later dit jaar. Onlangs raakte ook bekend dat Destiny 2 'van de grond af is opgebouwd voor de pc.' Een overzicht met Destiny 2 info vind je op de site.

Lees meer...

Blizzard Launcher heet weer Battle.net

Blizzard Launcher heet weer Battle.net

Naam bleef niet plakken.

In maart maakte Blizzard bekend dat Battle.net voortaan de Blizzard Launcher heet. Dat besluit is nu teruggedraaid.

In een blog legt de studio uit dat de overstap naar de nieuwe naam uitdagingen met zich mee zou dragen. 'We begrijpen dat Battle.net iets speciaals betekent. Het staat voor jaren gedeelde geschiedenis en plezier, community en vriendschap, voor ons en voor onze spelers.'

De naam Blizzard wordt nu wel verbonden aan Battle.net. De dienst gaat vanaf nu verder als Blizzard Battle.net. Naast Blizzards games wordt ook Destiny 2 aangeboden via de dienst. Binnenkort gaat de Destiny 2 pc bta van start.

Lees meer...

Start Destiny 2 pc beta bekend

Start Destiny 2 pc beta bekend

Tijd om te testen.

Bungie heeft de tijden en systeemeisen voor de Destiny 2 bta op de pc bekendgemaakt.

De bta is voor iedereen beschikbaar vanaf 29 augustus en loopt tot 31 augustus. De bta is n dag eerder beschikbaar indien je de game hebt gepreordered. Bungie raadt de volgende hardware aan:

Minimum Spec

Lees meer...

Bungie verlengt Destiny 2 beta

Bungie verlengt Destiny 2 beta

Nog even verder knallen.

Ontwikkelaar Bungie maakt bekend dat de Destiny 2 open bta op de PlayStation 4 en Xbox One wordt verlengd. De testfase duurt nu tot vanavond 19:00 uur.

Het is echter niet meer mogelijk om de bta nog te downloaden. Alleen wanneer je de bta reeds in bezit hebt, kun je van de verlenging gebruikmaken.

Tot dusver is er geen nieuwe content toegevoegd, waardoor de inhoud van de Destiny 2 bta hetzelfde blijft. Het is ook niet duidelijk of er nog een mogelijkheid komt om The Farm bekijken, de nieuwe Social Space in Destiny 2.

Lees meer...

Bekijk om 20:00 uur onze Destiny 2 beta livestream

Het is geen geheim dat onze Sander geen grote fan was van het originele Destiny. Maar vanavond geeft hij de Destiny 2 early access beta een eerlijke kans. Er gaan zelfs geruchten dat hij erg benieuwd is naar de game en zelfs opgewonden is om het te spelen. We zijn benieuwd!

We zien je graag om 20:30 uur op YouTube of het Eurogamer Benelux Twitch-kanaal. Chat gezellig met ons mee!

Lees meer...

Bungie onthult inhoud Destiny 2 beta

Ontwikkelaar Bungie onthult de inhoud van de open bta voor Destiny 2. De testfase start eind juli op de PlayStation 4 en de Xbox One.

Je kunt tijdens de bta onder andere de eerste missie in Destiny 2 uitproberen. Deze missie is eerder al tijdens een Destiny 2 gameplay trailer onthuld. Je hebt tijdens de testfase ook de mogelijkheid om de Inverted Spire Strike te spelen.

Bungie meldt ook dat je twee PvP Crucible modi in de beta kunt spelen. Zo heb je de beschikking over Control en de nieuwe Countdown modus. In Countdown verdedigt een team een basis terwijl het andere team probeert deze basis te veroveren.

Lees meer...

Exacte tijden Destiny 2 beta bekend

De exacte data en tijden voor de Destiny 2 bta zijn bekendgemaakt.

Let erop dat de data en tijden verschillen van platform tot platform, en dat het plaatsen van een pre-order eveneens een invloed heeft. De exacte uren vind je hieronder.

Destiny 2 bta - PlayStation 4 start

Lees meer...

Destiny 2 pc release bekend

Console release vervroegd en bta datum aangekondigd.

Bungie maakt de Destiny 2 pc release bekend en laat verder weten dat de Destiny 2 console release is vervroegd. De pc-versie lanceert op 24 oktober. De consoleversie komt nu op 6 september uit, twee dagen eerder dan voorheen.

Destiny 2 heeft geen Grimoire Cards

'We willen de lore dit keer in de game stoppen.'

Bungie heeft laten weten dat Destiny 2 geen Grimoire Cards heeft. Deze kaarten werden in de eerste Destiny gebruikt om de verhaallijn van de game uit te diepen.

Destiny 2 gameplay - Wat is er nieuw?

Destiny 2 gameplay - Wat is er nieuw?

Lessen uit het verleden.

Suzanne en Sander bespreken de Destiny 2 reveal. Wat is er nieuw in de Destiny 2 gameplay? Is het meer van hetzelfde, of heeft Bungie naar de commentaar geluisterd? Wat is de Destiny 2 releasedatum en hoe zit het met de pc-versie?

De Destiny 2 releasedatum voor consoles is 8 september, maar de Destiny 2 pc-versie komt pas later uit.

Lees meer...

Eerste details Destiny 2 gameplay onthuld

Eerste details Destiny 2 gameplay onthuld

Welcome to a world without light.

Tijdens de Destiny 2-livestream zijn de eerste details rond de gameplay onthuld.

In de missie Homecoming wordt getoond hoe The City door de Red Legion wordt aangevallen. De cutscene gaat direct verder naar gameplay, waarin je probeert The City tegen de invasie te beschermen. Bungie laat weten dat de Red War campaign meer cutscenes en NPC's bevat dan de eerste Destiny.

Strikes keren terug, waarin spelers samen moeten werken om objectieven te voltooien. De Crucible is ook aanwezig, en ditmaal zijn alle PvP-modi in 4v4 speelbaar.

Lees meer...

Eerder deze week werd Destiny 2 officieel aangekondigd en het lijkt wel of Bungie helemaal met het verleden wilt breken. Is dit het einde van Destiny 1? Wat met het zogenaamde 'tien jaren plan'? Mogen we de Destiny 2 bta binnenkort al verwachten? Blijft je progressie behouden?

Gerucht: Destiny 2 release gelekt

De bta komt eerst naar de PlayStation 4.

De releasedatum van Destiny 2 is mogelijk gelekt. Volgens een poster van winkelketen GameStop Itali komt de game op 8 september uit voor de PlayStation 4 en de Xbox One.