Destiny 2 Features

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Vele handen maken licht werk. Het geheel is meer dan de som der delen... Oké, je begrijpt inmiddels wel waar dit naartoe gaat. Gamen is een bezigheid die je prima in je eentje kunt doen, maar toch gaat er soms niks boven prettige samenwerking. Hoe amusant het ook is om aliens aan gort te schieten, puzzels op te lossen of fantasiewerelden te verkennen, uiteindelijk beleef je samen meer dan in je eentje. Een lijst met de beste co-op games zou dan verrekt handig zijn. Zoek niet verder, want die vind je hier!

Destiny 2 - Beta, release, gameplay, trailer en alles wat we weten

De eerste Destiny-game heeft met zijn interessante gunplay, wereld en RPG-elementen een goede basis neergelegd. De game schiet echter op het vlak van verhaal, missies, social features en vooral afwisseling tekort. De uitbreidingen maken al veel goed, maar het is vooral Destiny 2 waarmee Bungie zich hoopt te herpakken. De ontwikkelaar zet dan ook flink de schop erin. Hier lees je alvast alles wat we over de shooter weten.

Destiny 2 release

De Destiny 2 release is 8 september 2017. De game is dan verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One. De Destiny 2 pc release is anderhalve maand later op 24 oktober 2017.

Lees meer...