Days Gone

Key events

Days Gone - Release, gameplay, trailer en alles wat we weten

Tijdens de E3 2016 toont Sony voor het eerst de fonkelnieuwe 'zombie' action-adventure Days Gone. Met een horde ge´nfecteerden achter je broek aan probeer je te overleven in een wereld vol geweld en gruwel. Hier lees je alle informatie die over de PlayStation 4-exclusieve game bekend is.

Days Gone Releasedatum

Het is tot nu toe onduidelijk wanneer de Days Gone release precies is. Wat wel vaststaat, is dat de game exclusief voor de PlayStation 4 uitkomt.

Lees meer...

Alternatieve Days Gone E3 2017 gameplay demo uitgebracht

Alternatieve Days Gone E3 2017 gameplay demo uitgebracht

Slechter weer, andere route, maar hetzelfde doel.

Sony brengt een alternatieve Days Gone E3 2017 gameplay demo uit. In het filmpje wordt de eerder getoonde Days Gone gameplay op een andere manier benaderd.

Ontwikkelaar Bend Studios infiltreert het vijandelijke kamp nu vanuit een andere richting. Daardoor rijdt hoofdpersonage Deacon St. John niet met zijn motor in de val en heeft hij ook geen last van wolven.

Een ander verschil is het weertype dat wordt gebruikt. Nu sneeuwt het en dat heeft invloed op zowel de mensen als de zogenoemde Freakers. Die laatste zijn in koud weer in grotere aantallen aanwezig.

Lees meer...

Nieuwe gameplay Days Gone getoond

Er is nieuwe gameplay van Days Gone getoond tijdens de Sony E3-persconferentie. De game bevat een open wereld en de trailer richt zich op stealth gameplay.

Zo zie je het hoofdpersonage achtervolgd worden door wolven op de motor. Daarna valt hij een vijandelijk kamp binnen waarbij hij voornamelijk stealth gebruikt.

Vijanden worden uitgeschakeld en de gevechten zijn cinematisch. Je kunt daarnaast ook hordes zombies tegen je vijanden gebruiken door ze bijvoorbeeld naar een vijandig kamp te lokken.

Lees meer...

E3 2016 - Sony toont eerste gameplay Days Gone

E3 2016 - Sony toont eerste gameplay Days Gone

Zombies knallen en schroot verzamelen.

Sony toont tijdens zijn E3-persconferentie de eerste gameplay van Days Gone.

De protagonist van de game is in bezit van een motor. De postapocalyptische setting laat je tegen grote hordes zombies vechten. Daarnaast zijn er ook andere mensen die proberen te overleven.

De demonstratie toont hoe je op zoek gaat naar schroot en levensmiddelen, door een verlaten tentenkamp. Je kunt onderdelen van auto's gebruiken als demper voor je pistool. Ook molotovs en een machinegeweer zijn te zien als beschikbare wapens.

Lees meer...