Crackdown Nieuws

Crackdown 3 release bekend

Aan alles komt een eind.

Na herhaaldelijk te zijn uitgesteld heeft Microsoft nu eindelijk de Crackdown 3 release bekendgemaakt. De game komt op 15 februari 2019 exclusief voor de pc en Xbox One uit.

Terry Crews is terug in nieuwe Crackdown 3 trailer

Microsoft heeft tijdens zijn E3 persconferentie een nieuwe Crackdown 3 trailer laten zien met Terry Crews in de hoofdrol. Hij speelt wederom een Agent in de game. De trailer toont onder andere meer vernieling en Agility Orbs.

Daarnaast is te zien dat je met wagens op de kanten van gebouwen kunt rijden en je voertuigen in tanks kunt veranderen wanneer je daar vaardig genoeg voor bent, kun. Er is ook een wapen dat eendjes afvuurt. Crackdown 3 komt in februari 2019 exclusief op de Xbox One uit.

Lees meer...

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

De PC Gaming Show is sinds 2015 een vaste waarde op de E3-beurs, maar kon de afgelopen jaren nooit echt overtuigen. Toch hoeven pc-gamers niet bang te zijn om dit jaar opnieuw op hun honger te blijven zitten. Naast enkele exclusieve titels gaan we ervan uit dat ook de meeste cross-platform games dit jaar een pc-versie krijgen. Hieronder lees je welke pc-games (waarschijnlijk) op de E3 2018 te vinden zijn.

E3 2018 - Alle Xbox One games die we verwachten te zien

Forza Horizon 4? Crackdown 3? Halo 6?

In tegenstelling tot Sony houdt Microsoft zijn kaken op elkaar als het aankomt op het aantal verkochte consoles. Volgens sceptici is dat een teken aan de wand. Toch is het nog veel te vroeg om de Xbox One (X) af te schrijven. De Amerikaanse fabrikant belooft zelf in ieder geval dat we tijdens de E3 2018 de 'grootste show ooit' te zien krijgen. We zijn dan ook erg benieuwd wat er allemaal uit de hoge hoed van Microsoft getoverd wordt. Alle zekerheden, twijfelgevallen en wildste geruchten over de Xbox One-games lees je hier.

Crackdown 3 gameplay getoond

Crackdown 3 gameplay getoond

Vernieling zaaien.

Er is meer Crackdown 3 gameplay getoond tijdens de Microsoft E3 2017 persconferentie.

In een nieuwe trailer voor de game is te zien hoe je de stad verkent, tegen vijanden vecht en opnieuw Agility Orbs verzamelt.

De game komt op 7 november 2017 uit.

Lees meer...

Crackdown 3 trailer toont eerste gameplay

Crackdown 3 trailer toont eerste gameplay

Omgevingen volledig te verwoesten.

Microsoft toont tijdens zijn Gamescom-persconferentie de eerste gameplay van Crackdown 3, de actiegame die werd aangekondigd tijdens de E3 van 2014.

De game maakt verbinding met de Microsoft-cloud, om je zo 'te laten spelen met twintig maal de computerkracht van de Xbox One'. Dat uit zich onder meer in de omgevingen, die volledig te verwoesten zijn. In de trailer is te zien hoe wolkenkrabbers en bruggen worden opgeblazen.

Crackdown 3 is tevens in multiplayer speelbaar, met voor zover bekend minstens acht andere spelers. De game staat gepland voor 2016, als een Xbox One-exclusive.

Lees meer...

Crackdown 3 aangekondigd

Tijdens de E3-persconferentie van Microsoft.

Crackdown 3 is officieel aangekondigd tijdens de E3-persconferentie van Microsoft. De game wordt ontwikkeld door een team met Dave Jones aan de leiding.