Conan Exiles

Key events

Funcom maakt de Conan Exiles release bekend. De game komt op 8 mei 2018 uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Conan Exiles is reeds als Early Access-titel beschikbaar op Steam en het Xbox Game Preview-programma.

Nieuwe Conan Exiles trailer toont base building

Nieuwe Conan Exiles trailer toont base building

Laat de architect in je los.

Ontwikkelaar Funcom toont in een nieuwe Conan Exiles trailer de verschillende base building mogelijkheden.

De video laat zien hoe je van losse onderdelen snel een bouwwerk in elkaar zet. Daarbij heb je geen vlakke ondergrond nodig. Zo kun je een nederzetting in de bergen bouwen en via loopbruggen alles met elkaar verbinden. Ieder gebouw is naar eigen smaak in te richten.

Ook is het mogelijk om nieuwe uitrusting te maken door bijvoorbeeld een smederij aan te leggen. Voor het bouwen heb je slaven nodig die je zelf moet vangen en terug naar je nederzetting moet slepen.

Lees meer...

Funcom toont eerste gameplay Conan Exiles

Funcom toont eerste gameplay Conan Exiles

Vechten en nederzettingen bouwen.

Ontwikkelaar Funcom toont de eerste gameplaybeelden van open wereld survival game Conan Exiles. In de trailer zie je kort wat gevechten en hoe je nederzettingen kunt bouwen.

De game bevindt zich nog in een vroeg stadium. Aankomende zomer lanceert de pc-versie van Conan Exiles via Steam Early Access. De PlayStation 4- en Xbox One-versies volgen later.

Funcom werkt aan drie Conan games, waarvan Conan Exiles de eerste is. De overige twee games worden later in 2016 onthuld. Begin dit jaar raakte er meer details over Conan Exiles bekend.

Lees meer...

Meer details bekend over Conan Exiles

Meer details bekend over Conan Exiles

Nederzettingen bouwen en mensen offeren.

In een interview met IGN maakt Funcom-medewerker Joel Bylos bekend dat het in Conan Exiles mogelijk is om gevangen genomen spelers te offeren aan goden zoals set, Mitra en Derketo.

De opofferingen vinden snel plaats, omdat het niet de bedoeling is dat spelers lang gevangen zitten. Funcom overweegt ook om een optie toe te voegen waarmee je tijdens gevechten het hart van je tegenstander eruit kunt snijden.

De game heeft een map van 53 vierkante kilometer groot en bevat verschillende regio's, zoals moerassen en woestijnen. Spelers kunnen gebieden op de map claimen en daarop jagen, gewassen verbouwen of nederzettingen plaatsen.

Lees meer...

Funcom kondigt Conan Exiles aan

Een open wereld survival game.

Ontwikkelaar Funcom kondigt Conan Exiles aan. De pc-versie van de game lanceert deze zomer via Steam Early Access. De PlayStation 4- en Xbox One-versie volgt later.