Cities: Skylines

Paradox Interactive werkt aan meerdere bordspellen

Crusader Kings lanceert in november als eerste.

Paradox Interactive werkt aan bordspelversies van verschillende games. Momenteel loopt er kickstarter-campaign voor het Crusader Kings-bordspel. Daarnaast zijn er ook bordspelversies van Europa Universalis, Hearts of Iron en Cities: Skylines in de maak.

Snowfall update aangekondigd voor Cities: Skylines

Snowfall update aangekondigd voor Cities: Skylines

Let it snow, let it snow, let it snow.

Uitgever Paradox Interactive kondigt de Snowfall update voor Cities: Skylines aan. De nieuwe content lanceert dit jaar voor de PC en de Mac.

Eerst staat er een gratis update gepland die regen en mist aan de citybuilder toevoegt. Daarna brengt ontwikkelaar Colossal Order de betaalde uitbreiding Snowfall uit. De releasedatum en prijs hiervan zijn nog niet bekend.

Snowfall brengt onder andere winterweer naar Cities: Skylines. De sneeuw heeft enige invloed op het verkeer en het leven in de stad. Je beschikt in de uitbreiding over sneeuwruimers om de weg vrij te maken.

Lees meer...

Patch Cities: Skylines voegt tunnels toe

Update 1.1.0 van Cities: Skylines voegt tunnels voor zowel de auto- als de spoorweg toe. Het betreft de eerste grote update voor de citybuilder van ontwikkelaar Paradox Interactive.

De update voegt ook 72 gebouwen in Europese stijl toe die je alleen kunt bouwen in een stad met het Europese thema. Er komen tevens 3 Europese mappen bij. Daarnaast krijg je nu de mogelijkheid om gebouwen muur tegen muur te zetten.

Volgens de ontwikkelaar werken door de update veel mods niet meer. De makers van de mods moeten deze dus aanpassen. Paradox legt uit: "We hebben hard gewerkt om zo weinig mogelijk conflicten met populaire mods te veroorzaken, maar dit is een belangrijke update en sommige problemen waren onvermijdelijk. In de toekomst willen we dit oplossen door met de harde kern van modders samen te werken en hun voor de release genoeg tijd te geven om hun creaties te bewerken."

Lees meer...

Cities: Skylines heeft releasedatum

Steden bouwen vanaf 10 maart.

Cities: Skylines komt op 10 maart voor de Mac en pc uit. Dat laat uitgever Paradox Interactive weten. Ontwikkelaar van dienst is Colossal Order, dat eerder Cities in Motion maakte.