Call of Duty: Online

Call of Duty: Ghosts onthulling volgt op 1 mei, eerste details gelekt

De onthulling van de volgende Call of Duty, Call of Duty: Ghosts, zal plaatsvinden op 1 mei.

Dankzij een 'display blueprint' die aan winkelketen GameStop werd geleverd is de datum waarop de eerstvolgende editie van Activision's populaire shooter zal worden onthuld door het bedrijf zelf gekend. Woensdag zal de videogamegigant nieuw promotiemateriaal uitdelen aan verschillende verdelers. Dit zal waarschijnlijk gepaard gaan met een publieke aankondiging van Infinity Ward's opvolger voor Modern Warfare 3. Als dit het geval is, zal dit tevens gebeuren op dezelfde datum waarop Black Ops 2 aan het grote publiek werd voorgesteld. Dit gebeurde vorig jaar tijdens de NBA Playoffs. Eerdere anonieme bronnen spraken ook al over een onthulling op de eerder genoemde datum.

Naast het reclamebord bracht ook winkelketen Tesco (opnieuw) info rond de shooter. Zij wisten te vertellen dat de game een volledig nieuwe cast, setting en verhaallijn krijgt en dat de game op een next-gen CoD engine draait.

Lees meer...

Call of Duty Online komt er aan

Maar alleen voor de Chinezen.

Activision heeft Call of Duty Online aangekondigd, een gratis te spelen PC-game voor de Chinese markt. De ontwikkeling is een samenwerking tussen Raven Software en Activision Shanghai. Er wordt al twee jaar aan de game gewerkt.