Call of Duty: Modern Warfare Remastered Features

Call of Duty: Modern Warfare 4 - Release date, multiplayer, co-op en alles wat we weten

Het lijkt ondertussen zo goed als zeker: 2019 wordt het jaar waarin de Modern Warfare-reeks terugkeert. De signalen die worden uitgestuurd zijn namelijk moeilijk te negeren. De vraag is niet of er weldra een Call of Duty: Modern Warfare 4-reveal plaatsvindt, maar eerder wanneer.

In 2007 veranderde de allereerste Modern Warfare voor altijd het shooterlandschap en hoewel het betwijfelbaar is of Call of Duty ooit nog diezelfde impact gaat hebben, zal Modern Warfare 4 ongetwijfeld inslaan als een bom. Hier vertellen we je alles dat we al kunnen weten over de game.

Inhoud

Lees meer...

Vroeger, toen alles beter was… Toen moderne shooters nog niet helemaal uitgemolken waren. In Retrofiel gaat een van de redacteurs van Eurogamer Benelux terug naar de goede oude tijd. Met het oog op de lancering van Call of Duty: Modern Warfare Remastered blikt Samuel terug op het origineel waarin de serie voor het eerst voor een andere setting koos.

Call of Duty 4 Modern Warfare Remastered - Cheats en Intel locaties

Call of Duty 4: Modern Warfare kwam uit in 2007, een tijd waarin games nog volop cheats hadden. Ook hier is dat het geval. Er zit namelijk content verborgen achter de Intel Collectibles; dit zijn stukken informatie verborgen in de singleplayer campagne. Hoe meer Intel je vindt, hoe meer alternatieve modi en cheats je krijgt.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered - Intel Reward Unlocks

De onderstaande lijst zijn beloningen die ook al in de originele game zaten:

Lees meer...

Call of Duty: Modern Warfare Remastered -  Alles wat we weten

Na veel geruchten onthulden Activision en ontwikkelaar Infinity Ward het dan uiteindelijk toch: Call of Duty: Modern Warfare Remastered komt eraan. Dat raakte tijdens de Call of Duty: Infinite Warfare aankondiging bekend.

Tien jaar na de oorspronkelijke release van Call of Duty 4 en evenveel Call of Duty's later is het dus tijd om opnieuw in de schoenen van Soap MacTavish te stappen, oorlog te voeren in het Midden-Oosten en een citytrip naar Tsjernobyl te maken. Veteraan Raven Software gebruikt diens ervaring met het ontwikkelen van meer dan een dozijn games om dit de ultieme verse van de militaire klassieker te maken. Eindelijk kan je All Ghilied Up, zowat de beste missie uit de hele Call of Duty reeks, aan de allerbeste kwaliteit spelen. Stay frosty.

Gameplay

Lees meer...

Dit najaar lanceren er twee nieuwe Call of Duty-games op dezelfde dag. Infinity Ward stuurt de populaire shooter de ruimte in met Call of Duty: Infinite Warfare, terwijl Call of Duty: Modern Warfare Remastered terugkeert naar de klassieker die de serie voorgoed bij het grote publiek deed doorbreken. Activision toonde tijdens Gamescom een uitvoerige presentatie van beide games.