Call of Duty: Black Ops 4

Belangrijke events

Datum Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta bekend

Datum Call of Duty: Black Ops 4 Blackout beta bekend

Vooralsnog exclusief voor de PlayStation 4.

Activision heeft via Twitter de datum van de Call of Duty: Black Ops 4 Blackout Private Beta bekendgemaakt.

De bŤta van de battle royale-modus start op 10 september 2018 op de PlayStation 4. Een datum voor de pc en Xbox One is echter niet vrijgegeven. Tijdens de vorige bŤta konden pc- en Xbox One-spelers een week later aan de slag, dus dat is met de Blackout Private Beta vermoedelijk weer zo.

Blackout komt overigens in de vorm van een update van de vorige bŤta. Dat houdt in dat je de client niet hoeft te verwijderen en de game opnieuw hoeft te downloaden.

Lees meer...

Dit zijn de Call of Duty: Black Ops 4 beta speeltijden

Dit weekend start de Call of Duty: Black Ops 4 private beta. Hieronder lees je de belangrijkste informatie die je moet weten.

De gesloten bŤta is over twee weekenden verspreid. Het eerste weekend is exclusief voor PlayStation 4-spelers. De gesloten bŤta start op vrijdag 3 augustus om 19:00 uur en eindigt op maandag 6 augustus om 19:00 uur.

In het tweede weekend is de gesloten bŤta ook voor Xbox One-spelers beschikbaar. Die vangt op vrijdag 10 augustus om 19:00 uur. De servers sluiten op maandag 13 augustus om 19:00 uur.

Lees meer...

Eerste gameplay Call of Duty: Black Ops 4 Battle Royale getoond

In een nieuwe gameplaytrailer voor Call of Duty: Black Ops 4 zijn de eerste beelden van Blackout getoond.

Blackout is de nieuwe Battle Royale-modus in de game. De trailer geeft een idee van het soort wapens en voertuigen die we in de modus kunnen verwachten. De map in Blackout is circa 1500 maal groter dan Nuketown.

Aan het einde van de trailer wordt er een aparte bŤta voor Blackout onthuld. Deze start in september. De game komt op 12 oktober uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Op de site lees je alle Call of Duty: Black Ops 4 info.

Lees meer...

Call of Duty: Black Ops 4 - Release, gameplay, Battle Royale, Zombies

Er is ondertussen al zoveel info bekend over Call of Duty: Black Ops 4 dat we niet langer kunnen spreken van een lek aan info, maar wel van een stortvloed. Ontwikkelaar Treyarch is in 2018 weer van de partij met een nieuw deel in de langlopende Black Ops-reeks. Wij zetten alle nieuwtjes over de nieuwste Call of Duty voor jou op een rijtje!

Call of Duty: Black Ops 4 release

De Call of Duty-games liggen traditiegetrouw vanaf november in de schappen, maar dat is deze keer anders. De Call of Duty: Blacks Ops 4 releasedatum is namelijk 12 oktober 2018. De oktobermaand belooft sowieso interessant te worden aangezien Battlefield 5 en Red Dead Redemption 2 dan ook uitkomen.

Lees meer...

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

De PC Gaming Show is sinds 2015 een vaste waarde op de E3-beurs, maar kon de afgelopen jaren nooit echt overtuigen. Toch hoeven pc-gamers niet bang te zijn om dit jaar opnieuw op hun honger te blijven zitten. Naast enkele exclusieve titels gaan we ervan uit dat ook de meeste cross-platform games dit jaar een pc-versie krijgen. Hieronder lees je welke pc-games (waarschijnlijk) op de E3 2018 te vinden zijn.

E3 2018 - Alle Xbox One games die we verwachten te zien

Forza Horizon 4? Crackdown 3? Halo 6?

In tegenstelling tot Sony houdt Microsoft zijn kaken op elkaar als het aankomt op het aantal verkochte consoles. Volgens sceptici is dat een teken aan de wand. Toch is het nog veel te vroeg om de Xbox One (X) af te schrijven. De Amerikaanse fabrikant belooft zelf in ieder geval dat we tijdens de E3 2018 de 'grootste show ooit' te zien krijgen. We zijn dan ook erg benieuwd wat er allemaal uit de hoge hoed van Microsoft getoverd wordt. Alle zekerheden, twijfelgevallen en wildste geruchten over de Xbox One-games lees je hier.

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.

Gerucht: Modern Warfare 2 Remastered release is volgende maand

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered komt volgende maand op 30 april uit. Die info kwam tevoorschijn toen de game op Amazon Italy opdook.

De prijs werd vermeld als 19,99 euro.

Het gebeurt wel vaker dat online winkels een game online plaatsen voor die officieel is aangekondigd. Soms gaat het per ongeluk om een lek, soms is de informatie volledig inaccuraat. Ga dus voorzichtig om met dit gerucht.

Lees meer...