Call of Duty: Black Ops 4

Gerucht: Modern Warfare 2 Remastered release is volgende maand

Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered komt volgende maand op 30 april uit. Die info kwam tevoorschijn toen de game op Amazon Italy opdook.

De prijs werd vermeld als 19,99 euro.

Het gebeurt wel vaker dat online winkels een game online plaatsen voor die officieel is aangekondigd. Soms gaat het per ongeluk om een lek, soms is de informatie volledig inaccuraat. Ga dus voorzichtig om met dit gerucht.

Lees meer...

Call of Duty: Black Ops 4 - Release, multiplayer, Zombies, trailers, DLC

Er is ondertussen al zoveel info bekend over Call of Duty: Black Ops 4 dat we niet langer kunnen spreken van een lek aan info, maar wel van een stortvloed. Ontwikkelaar Treyarch is in 2018 weer van de partij met een nieuw deel in de langlopende Black Ops-reeks. Wij zetten alle nieuwtjes over de nieuwste Call of Duty voor jou op een rijtje!

Call of Duty: Black Ops 4 release

De Call of Duty-games liggen traditiegetrouw vanaf november in de schappen, maar dat is deze keer anders. De Call of Duty: Blacks Ops 4 releasedatum is namelijk 12 oktober 2018. De oktobermaand belooft sowieso interessant te worden aangezien Battlefield 5 en Red Dead Redemption 2 dan ook uitkomen.

Lees meer...