Call of Duty: Black Ops 3 Nieuws

Open beta modding tools Call of Duty: Black Ops 3 nu beschikbaar

Vanaf vandaag kun je op de pc deelnemen aan de open bèta van de modding- en maptools voor Call of Duty: Black Ops 3. Dat maakt ontwikkelaar Treyarch bekend.

De modding tools zijn via Steam te downloaden en zijn beschikbaar voor iedereen die de volledige pc-versie van Black Ops 3 bezit. Zodra je de tools hebt gedownload en de game hebt geüpdatet naar versie 15.1, dan krijg je toegang tot onder andere:

Black Ops 3 Steam Workshop

Lees meer...

Call of Duty: Black Ops 3 Descent DLC trailer toont draak

De Descent DLC voor Call of Duty: Black Ops 3 bevat een draak. Dit laat uitgever Activision zien middels een nieuwe trailer.

De uitbreiding voegt onder andere het Gorod Krovi hoofdstuk aan de Zombies modus van de game toe. In dit hoofdstuk neem je het op tegen 'enorme mechanische soldaten en bloeddorstige draken.'

De DLC introduceert tevens vier nieuwe maps: Berserk, Cryogen, Rumble en Empire. Eerder deze maand liet Activision weten dat de Zombies map The Giant voor Black Ops 3 nu ook los verkrijgbaar is.

Lees meer...

Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse DLC trailer toont Zetsubou No Shima map

Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse DLC trailer toont Zetsubou No Shima map

Tropisch eiland vol zombies, vallen en vleesetende planten.

Uitgever Activision toont in een nieuwe Call of Duty: Black Ops 3 Eclipse DLC trailer de Zetsubou No Shima map.

Op dit tropische eiland is er in een geheim biologisch onderzoekslaboratorium met Element 115 geëxperimenteerd. Hierdoor komen spelers oog in oog te staan met gemuteerde omgevingen en verschillende vallen. Ook de zombies maken wederom hun opwachting.

Het Eclipse DLC-pakket bestaat uit de vier multiplayer maps Verge, Rift, Spire en Knockout. De Zetsubou No Shima map maakt onderdeel uit van de zombie-modus. Eerder is bekendgemaakt dat de map Spire een remake is van de Banzai map uit Call of Duty: World at War.

Lees meer...

Treyarch Studios onthult het Double weapon XP Weekend voor Call of Duty: Black Ops 3. Dat is eerder van start gegaan dan oorspronkelijk gepland, waardoor je nu al gebruik kunt maken van de ervaringspuntenboost. Het evenement loopt aanstaande maandagavond weer af.

Patch Call of Duty: Black Ops 3 past sterkte wapens aan

Patch Call of Duty: Black Ops 3 past sterkte wapens aan

Zowel voor pc als voor de consoleversies.

Ontwikkelaar Treyarch brengt een nieuwe patch voor Call of Duty: Black Ops 3 uit. De studio heeft geen officiële patch notes voor de update vrijgegeven.

Treyarch meldt in een bericht op Reddit dat de Gorgon, XR-2, Pharo, VMP, Haymaker, Razorback, HVK-30, Dingo, KRM-262, Argus en Locus zijn aangepast. De tweaks aan deze wapens zijn zeer klein, variërend van het aantal kogels in het magazijn tot de schade die ze aanrichten. Deze aanpassingen gelden voor alle versies van de game.

Voor de pc-versie van Black Ops 3 is tevens een aparte patch uitgebracht. Ook hierover is niet veel informatie vrijgegeven. Treyarch laat enkel via een korte mededeling weten dat de update de stabiliteit van de pc-versie moet verbeteren en enkele bugs oplost.

Lees meer...

Bekijk om 21:00 de Call of Duty: Black Ops 3 launch event livestream

Bekijk om 21:00 de Call of Duty: Black Ops 3 launch event livestream

Activision nodigt onder andere Afrojack uit.

Uitgever Activision laat weten dat het bedrijf om 21:00 Nederlandse tijd een speciale livestream voor Call of Duty: Black Ops 3 uitzendt.

De livestream staat in het teken van de release van Black Ops 3. YouTuber Yarasky en dj Afrojack zijn beide van de partij. De uitgever hint er tevens naar dat er meer speciale gasten op het online evenement aanwezig zijn.

Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. In Yvo's Black Ops 3 preview lees je wat we allemaal over de game weten.

Lees meer...

Game Mania organiseert Call of Duty: Black Ops 3 launch event

Gamewinkel Game Mania maakt bekend dat de keten een speciaal launch event voor Call of Duty: Black Ops 3 organiseert.

Het evenement vindt plaats in de nacht van 5 op 6 november en geeft je de mogelijkheid om de game op het vroegst mogelijke moment aan te schaffen. Dit geldt voor alle Game Mania winkels in de Benelux.

Game Mania bouwt tevens de winkels in het Belgische Merksem en het Nederlandse Almere om tot zogenaamde 'zombie escape rooms'. Dit zijn speciale ruimtes waaruit je moet zien te ontsnappen. Dit doe je door binnen een bepaalde tijd puzzels op te lossen.

Lees meer...

Gameplaybeelden Call of Duty: Black Ops 3 Zombies gelekt

Gameplaybeelden Call of Duty: Black Ops 3 Zombies gelekt

UPDATE: nieuw filmpje online gezet!

UPDATE: YouTuber Kallumer YYT heeft nieuwe beelden van de Zombies modus online gezet.

Oorspronkelijk bericht: Er zijn gameplaybeelden van de Zombies modus voor Call of Duty: Black Ops 3 gelekt.

In een half uur durend filmpje laat YouTube-gebruiker BANG zien hoe de Zombies modus in Black Ops 3 precies werkt. Zo is onder andere het Shadows of Evil gedeelte van de modus te zien. Eerder raakte bekend dat acteur Jeff Goldblum een rol in Blacks Ops 3 Zombies speelt.

Lees meer...

Meest opvallende gamereleases van november

Met aankomende week: Fallout 4, StarCraft 2: Legacy of the Void en Rise of the Tomb Raider.

Nieuwe maand, nieuwe games. Alleen heb je met al dat gamen natuurlijk geen tijd om op te zoeken wat er allemaal uitkomt. Of je bent liever lui dan moe, dat mag ook! Gelukkig geeft Eurogamer Benelux je elke laatste vrijdag van de maand een overzicht van de meest opvallende aankomende titels. Dit is slechts een greep uit het volledige aanbod, dus check ook zeker de volledige lijst van releasedata.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 39

Met o.a. Destiny: The Taken King, FIFA 16 en een vooruitblik op oktober.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de

Nieuwe trailer Call of Duty: Black Ops 3 toont tijdlijn van gehele reeks

Een nieuwe trailer voor Call of Duty: Black Ops 3 geeft een overzicht van alle gebeurtenissen in de Black Ops-reeks.

Het ruim tien minuten durende filmpje beschrijft belangrijke momenten die over een periode van 112 jaar plaatsvinden. Zo wordt er onder andere op de verhaallijnen van de eerste twee Black Ops-games ingegaan. De trailer maakt ook duidelijk waarom Black Ops 3 zich in een dystopische futuristische setting afspeelt.

Call of Duty: Black Ops 3 komt op 6 november uit voor de pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Yvo speelde de Black Ops 3 multiplayer bèta en schreef over zijn ervaringen met de game. Je vind op de site tevens een Black Ops 3 preview van zijn hand.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 35

Met FIFA 16, XCOM 2, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Details Call of Duty: Black Ops 3 bèta bekend

Details Call of Duty: Black Ops 3 bèta bekend

Specialists-systeem, zeven modi, drie maps en meer.

Activision heeft bekendgemaakt wat in de PlayStation 4 bèta van Call of Duty: Black Ops 3 zit. Deze bèta loopt van 19 tot en met 23 augustus.

Tijdens de bèta heb je toegang tot Specialists: karakters met hun eigen uiterlijk, stem, vaardigheden en wapens. De bèta geeft directe toegang tot vier van de negen Specialists. Als je tot level 28 komt, krijg je vier extra Specialists tot je beschikking.

Je hebt keuze uit zeven modi, te weten Team Deathmatch, Domination, Demolition, Kill Confirmed, Hardpoint, Capture the Flag en Search & Destroy. De Arena-modus is niet te spelen tijdens deze periode. De beschikbare maps zijn Hunted, Combine en Evac. Deze multiplayermaps zijn vanaf de grond opgebouwd specifiek voor het nieuwe 'chained-movement'-systeem dat draait om momentum.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 30

Met Fallout-nieuws, The Vanishing of Ethan Carter voor PS4 en meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 28

Met Metal Gear Solid 5, Call of Duty: Black Ops 3, Windows 10 en nog veel meer.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Trailer: Jeff Goldblum speelt mee in Call of Duty: Black Ops 3 Zombies

Jeff Goldblum is een van de acteurs in de Zombies-modus van Call of Duty: Black Ops 3, die Shadows of Evil heet. Dat blijkt uit een trailer die ontwikkelaar Treyarch onthuld heeft.

Andere acteurs van dienst zijn Heather Graham, Neil McDonough, Ron Perlman en Robert Picardo. Fred Tatasciore, Tom Kane, Steve Blum en Nolan North leveren hun stemmen.

In Shadows of Evil kies je uit The Magician, The Femme-Fatale, The Cop en The Boxer en ga je de uitdagingen van de mysterieuze Shadow Man aan. Dat personage beheerst het lot van de vier helden. Je neemt het tegen zombies en andere mutanten op en koopt upgrades of speciale vaardigheden aan de Pack-a-Punch Machine.

Lees meer...

Multiplayer beta Call of Duty: Black Ops 3 heeft datum

Ontwikkelaar Treyarch onthult op Twitter dat de multiplayer bèta van Call of Duty: Black Ops 3 start op 19 augustus, in eerste instantie alleen op de PlayStation 4. In een later stadium wordt deze ook verwacht voor de pc en Xbox One.

Tijdens de E3 maakte Sony bekend dat Black Ops 3 PlayStation 4-exclusieve content krijgt, zoals in het verleden de Xbox-consoles als eerste nieuwe multiplayermaps kregen. Toegang tot de bèta is te verkrijgen wanneer je de game voor de releasedatum besteld.

Lees in de Call of Duty: Black Ops 3 preview wat we tot dusver over de shooter weten. De game lanceert op 6 november, ook nog voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Lees meer...

Zo, de E3 zit erop! De voorbije dagen zijn talloze games en andere nieuwigheden aangekondigd, waarvan we je maar al te graag op de hoogte gebracht hebben. Omdat je door de grote hoeveelheid nieuwsberichten misschien het overzicht kwijt bent, hebben we ze hier allemaal voor je gebundeld. Geniet samen met ons nog even na van een waanzinnige E3!

Treyarch onthult singleplayer trailer Call of Duty: Black Ops 3

Ontwikkelaar Treyarch onthult een singleplayertrailer van Call of Duty: Black Ops 3. Dit doet het bedrijf tijdens de E3-persconferentie van Sony.

In de gameplaytrailer wordt de coöperatieve modus onthuld. Vier spelers betreden het slagveld en voeren de strijd tegen infanterie en bepantserde mech-voertuigen. Zo worden er futuristische machinegeweren en antitankwapens gebruikt.

Treyarch brengt tevens een Black Ops 3 multiplayer trailer uit. Ook maakt de ontwikkelaar bekend dat Black Ops 3 op de PlayStation 4 exclusieve content krijgt.

Lees meer...

Treyarch onthult multiplayer trailer Call of Duty: Black Ops 3

Ontwikkelaar Treyarch toont een multiplayertrailer van Call of Duty: Black ops 3. Dit doet het bedrijf tijdens de E3-persconferentie van Sony.

In de gameplaytrailer gaan gemechaniseerde troepen elkaar met futuristische wapens te lijf en vliegen de spelers over de muren om kogels te ontwijken. Zo worden er ook nieuwe wapens tentoongesteld en zie je beloningen die je krijgt na het maken van killstreaks.

Treyarch brengt tevens een Black Ops 3 singleplayer trailer uit. Ook maakt de ontwikkelaar bekend dat Black Ops 3 op de PlayStation 4 exclusieve content krijgt.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 24

Met onder andere de aanloop naar E3.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 18

Met onder andere Call of Duty: Black Ops 3 en de gratis PlayStation- en Xbox-games in mei.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Call of Duty: Black Ops 3 met trailer onthuld

Call of Duty: Black Ops 3 met trailer onthuld

Bevat coöperationele campagne.

Call of Duty: Black Ops 3 is officieel met een trailer aangekondigd. Na drie jaar werk komt de first-person shooter van ontwikkelaar Treyarch op 6 november uit.

De campagnemodus is volledig coöperationeel speelbaar. Je kunt alle levels in eender welke volgorde met vrienden afwerken. "We nemen de mentaliteit van de dvd," zegt regisseur Jason Blundell, "waarbij je meteen naar het einde kunt springen."

Door de focus op co-op verlaat Black Ops 3 de vertakkende verhaallijnen van zijn voorgangers. "We gaan voor een gelaagde aanpak," vertelt Blundell, "Er zijn redenen waarom je meermaals naar de campagne kunt terugkeren en door nieuwe perspectieven nieuwe dingen leert. We hebben veel tijd gestopt in de karakterontwikkeling en tussenfilmpjes voor meerdere analyses."

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 17

Met onder andere Halo: The Master Chief Collection, Batman: Arkham Knight en Mortal Kombat X.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 15

Met onder andere Deus Ex, Pillars of Eternity en Black Ops 3.

Drukke week achter de rug en daardoor de laatste nieuwtjes over het hoofd gezien? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.