Burnout Paradise

Gerucht: Burnout Paradise krijgt mogelijk HD Remaster

Er is mogelijk een HD Remaster in de maak van Burnout Paradise. Verschillende online winkels boden de game de afgelopen maanden reeds te koop aan. De game lanceert vermoedelijk in maart.

Vorige maand stond de Burnout Paradise HD Remaster al op een Braziliaanse website. Gisteren bood ook een Japanse webwinkel de game kortstondig aan. Volgens die laatste winkel lanceert de game op 16 maart voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De game kost vermoedelijk ongeveer 30 euro. Over een mogelijke pc-versie is nog niets bekend. Burnout Paradise lanceerde in 2008 voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. In 2009 volgde de Burnout Paradise Ultimate Box die eveneens voor de pc uitkwam.

Lees meer...

Burnout: Paradise binnenkort op PSN

Inclusief alle uitbreidingen en patches

Criterion Games' Burnout: Paradise zal al later dit jaar te koop zijn via PlayStation Network. Het spel kwam in januari uit voor Xbox 360 en PlayStation 3, en sindsdien heeft het spel enige updates gehad zoals nieuwe modes en auto's. Deze updates zullen verwerkt zijn in de PSN-versie.

Geen Burnout Paradise DLC meer

Criterion laat de game achter zich.

Criterion Games zal geen downloadable content meer uitbrengen voor Burnout Paradise. Dat zegt de britse developer op twitter.

Nieuwe PS3-bundels voor de feestdagen

250GB-versie én game naar keuze.

Sony Computer Entertainment Benelux heeft ons laten weten dat er in de loop van oktober nieuwe PS3-bundels zullen verschijnen in de winkelrekken, bestaande uit een PS3 met een 250GB harddisk en één game naar keuze.