Bloodborne Nieuws

From Software-topman Hidetaka Miyazaki meldt in een interview met The Telegraph dat hij in de toekomst graag een Battle Royale-game wil maken. Volgens de bedenker van Dark Souls, Bloodborne en Sekiro: Shadows Die Twice is de studio enorm geÔntrigeerd door het genre, evenals door live service-titels zoals Destiny.

Week-eindbazen #25

Wat spelen we dit weekend?

Nog even en dan vertrekt iedereen naar een vakantiebestemming. Nu hebben we nog mooi de kans om enkele titels uit te spelen. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke jij dit weekend gaat spelen!

Week-eindbazen #18

Wat spelen we dit weekend?

Ondertussen heeft bijna iedereen God of War uitgespeeld en nu blijft er een grote leegte achter. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #16

Wat spelen we dit weekend?

Een kleurtje krijgen of toch maar God of War opstarten? Dit weekend worden er moeilijke keuzes gemaakt. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Bloodborne krijgt een comic book

Meer bloed is altijd goed.

Uitgever Titan Comics kondigt Bloodborne: The Death of Sleep aan. Een comic book adaptie die is geschreven door Ales Kost en wordt geÔllustreerd door Piotr Kowalski.

Releasedatum nieuwe Bloodborne patch bekend

Releasedatum nieuwe Bloodborne patch bekend

En een blik op Simon's Bowblade.

Sony en ontwikkelaar From Software maken bekend dat de nieuwe patch voor Bloodborne op 20 november uitkomt.

De patch voegt onder andere een groep hunters genaamd The League aan Bloodborne toe. Je kunt je bij de groep aansluiten om zo hulp in te roepen of juist andere spelers te assisteren.

Daarnaast komt op 24 november Bloodborne: The Old Hunters uit. Deze uitbreiding kost 14,99 euro en voegt nieuwe bazen, gebieden en wapens toe. Zo introduceert de DLC Simon's Bowblade. Dit is een zwaard dat in een boog verandert.

Lees meer...

Genomineerden The Game Awards 2015 bekend

The Witcher 3: Wild Hunt heeft meeste nominaties.

De genomineerden van The Game Awards 2015 zijn bekend. The Witcher 3: Wild Hunt, BloodBorne, Fallout 4, Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain en Super Mario Maker maken kans op de titel Game of the Year.

Nieuwe Bloodborne patch voegt The League toe

Nieuwe Bloodborne patch voegt The League toe

Een groep co-op NPC Hunters.

Sony en From Software maken bekend dat een nieuwe patch voor Bloodborne The League aan de game toevoegt. De update heeft nog geen releasedatum.

The League is een groep Hunters die door een gemeenschappelijk doel aan elkaar verbonden zijn. De leider van The League is een mysterieuze figuur met een bucket helmet op zijn hoofd. Je kunt je bij de groep aansluiten om zo online andere spelers te assisteren.

Alle leden van The League krijgen tevens de beschikking over een nieuw wapen, The League's Cane. Dit is een wandelstok die je in staat stelt om co-op NPC's op te roepen. Daarnaast biedt lidmaatschap je de optie om aan het online leaderboard van het genootschap deel te nemen.

Lees meer...

Bloodborne patch 1.04 laat iedereen met elkaar co-op spelen

Bloodborne patch 1.04 laat iedereen met elkaar co-op spelen

En verhoogt opslag van Blood Vials en aantal Blood Chunks.

Patch 1.04 voor Bloodborne is vrijgegeven en brengt een aantal veranderingen met zich mee.

Eerst en vooral kan vanaf nu iedereen met elkaar co-op spelen. Tot nu toe moesten spelers zich binnen tien levels van elkaar bevinden om elkaar te kunnen helpen. Zo konden heel sterke spelers vroegere bazen niet te makkelijk doden. Hoewel dit nog steeds de normale regel is, schakelt de game deze vereiste uit wanneer je een sessie binnengaat waarbij je een paswoord moet geven.

Je krijgt ook meer opslag van Blood Vials en Quicksilver Bullets. Tot nu toe kon je maximaal 99 van deze voorwerpen opslaan. De grens is nu verhoogd naar 600.

Lees meer...

Uitbreiding voor Bloodborne bevestigd

Patch 1.04 binnenkort uit.

PlayStation-topman Shuhei Yoshida bevestigt vandaag op Twitter dat er een uitbreiding voor Bloodborne in ontwikkeling is. Verdere informatie wordt niet gegeven, maar wordt later dit jaar nog verwacht.

Kortere laadtijden voor Bloodborne dankzij update 1.03

De laadtijden in Bloodborne zijn 5 tot 15 seconden korter nu update 1.03 is uitgebracht. Eerder kende de game nog laadtijden die opliepen tot 40 seconden. From Software deelt die informatie op de Japanse PlayStation Blog.

Iedere keer wanneer je sterft in Bloodborne, zie je zo'n laadscherm. Daarnaast moet de game laden als je tussen checkpoints teleporteert. De nieuwe laadschermen bevatten ook item-beschrijvingen, waar eerst nog enkel het Bloodborne-logo op een zwarte achtergrond werd getoond. Tijdens het wachten heb je dan iets te lezen, zoals in de Dark Souls-games.

Update 1.03 haalt ook bugs uit de game, zoals bazen die soms niet meer kunnen bewegen of liften die niet meer werken. Door laatstgenoemde bug kwamen sommige spelers lelijk vast te te zitten. Wanneer je de PlayStation 4 in de rustmodus zet tijdens een online speelsessie, ga je voortaan automatisch terug naar het hoofdmenu. Dan zit je anderen niet in de weg tijdens matchmaking.

Lees meer...

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 16

Met onder andere Grand Theft Auto V, Project CARS en Guitar Hero Live.

Drukke week achter de rug en daardoor geen tijd gehad om de laatste nieuwtjes te lezen? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Bug maakt Bloodborne makkelijker

Past moeilijkheidsgraad baasgevechten aan.

Een gebruiker op Reddit heeft een bug in Bloodborne ontdekt. De fout doet zich voor als je de game voor langere tijd aan laat staan.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 14

Met onder andere Halo 5, Nintendo en Grand Theft Auto V.

Drukke week achter de rug en daardoor de laatste nieuwtjes over het hoofd gezien? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Bloodborne-glitch laat je oneindig items dupliceren

Tot er een patch komt, tenminste.

Een glitch in Bloodborne laat je items dupliceren. Daarvoor heb je enkel een tweede personage nodig en 'pebbles.' Zo is het tevens mogelijk om oneindig veel items aan te maken die je extra Blood Echoes geven, die je nodig hebt om in level te stijgen.

Eurogamer Benelux weekoverzicht: week 13

Met onder andere The Legend of Zelda, Bloodborne en console-updates.

Drukke week achter de rug en daardoor de laatste nieuwtjes over het hoofd gezien? Geen zorgen, want Eurogamer Benelux geeft je elke zondag een overzicht met de hoogtepunten van de afgelopen week.

Day one patch Bloodborne is 2.69 GB groot

Day one patch Bloodborne is 2.69 GB groot

Voegt onder andere Chalice Dungeons toe.

Ontwikkelaar From Software meldt dat de day one patch voor Bloodborne 2.69 GB groot is.

De update voegt een aantal belangrijke features aan Bloodborne toe. Zo maakt de patch het onder meer mogelijk om de game online te spelen. De eerder aangekondigde Chalice Dungeons worden ook middels de patch aan Bloodborne toegevoegd.

Een gebruiker op Reddit laat weten dat de day one patch meer veranderingen met zich meebrengt. Deze draaien vooral om de online-modus van Bloodborne. De patch voegt bijvoorbeeld de optie toe om de game van begin af aan offline of online te spelen.

Lees meer...

Vlammenwerper duikt op in nieuwe Bloodborne-trailer

Vlammenwerper duikt op in nieuwe Bloodborne-trailer

Ook co-op modus voor drie spelers in beeld.

In From Softwares Bloodborne gebruik je een vlammenwerper als wapen, naast je zwaard en je shotgun. Daarmee steek je veel vijanden tegelijk in brand, zo blijkt uit een nieuwe trailer die is getoond tijdens de Game Awards 2014.

Daarin komt de coŲperatieve modus van Bloodborne ook weer aan bod. Drie spelers nemen het op tegen een eindbaas, die halverwege het gevecht in een groter monster transformeert.

Onlangs werd duidelijk dat de game is uitgesteld. De releasedatum van Bloodborne is nu 25 maart, wanneer de titel exclusief lanceert voor de PlayStation 4.

Lees meer...

Framerate Bloodborne gericht op 30fps

Volgens producent voornamelijk een gamedesignkeuze.

Ontwikkelaar From Software richt zich met Bloodborne op 30 frames per seconde (fps) voor gamedesignredenen, zo zegt producent Masaaki Yamagiwa in een interview met PlayStation Lifestyle.

Co-op multiplayer bevestigd voor Bloodborne in nieuwe trailer

Bloodborne heeft een coŲperatieve online modus, waarin je het samen met vrienden opneemt tegen demonen. Sony bevestigt dat middels een nieuwe trailer die is uitgebracht tijdens de Tokyo Game Show, en waarin de co-op gameplay is te zien.

Hiernaast schakel je ook de hulp in van niet-speelbare personages en is er sprake van 'asynchrone multiplayer.' Hierbij komen skeletten uit de grond met een papieren boodschap.

Hoewel details nog uitblijven, lijkt die functionaliteit op systemen die je kent uit Demon's Souls en Dark Souls. In deze voorlopers van Bloodborne laten spelers ook berichten voor elkaar achter, zoals 'pas op voor een valstrik,' 'succes' of 'help me.'

Lees meer...

Releaseperiode Bloodborne vastgesteld

From Software toont gameplay trailer.

De releaseperiode van de duistere adventuregame Bloodborne is vastgesteld; de titel komt binnen zes maanden uit. Tijdens de Sony persconferentie op de Gamescom-beurs toont ontwikkelaar From Software de eerste officiŽle gameplay-beelden van de game.

Sony hint naar releaseperiode Bloodborne

Januari tot maart behoort tot de mogelijkheden.

Een officiŽle E3-brochure van Sony hint naar de releaseperiode van Bloodborne. De actie roleplaying-game van ontwikkelaar From Software komt volgens het bedrijf in kwartaal vier van het huidige fiscale jaar uit.

Gameplay-trailer Bloodborne gelekt

Gameplay-trailer Bloodborne gelekt

Vermoedelijke beelden van oude versie.

Een oude gameplay-trailer van Bloodborne is gelekt. De beelden van de actiegame stammen nog uit de tijd dat de game de naam Project Beast droeg.

De trailer is ontdekt door mediawebsite OnlySP. Zij geven aan dat de beelden vermoedelijk uit een oude versie van de game stammen die op de Tokyo Game Show 2013 uiteindelijk niet werd gepresenteerd. In de trailer zijn zowel enkele vijanden als het hoofdpersonage uit de game te aanschouwen.

Tijdens de E3-persconferentie van Sony is de game van From Software officieel aangekondigd. De ontwikkelaar die verantwoordelijk is voor de uitdagende Dark Souls-reeks, belooft een game waarin de aanval belangrijker is dan verdediging. Er is buiten een aankondigingstrailer officieel nog geen gameplay getoond.

Lees meer...

Project Beast heet nu BloodBorne

Trailer toont duisternis en helse wezens.

Dark Souls-ontwikkelaar From Software kondigt BloodBorne aan. Dit doet de studio tijdens de E3-persconferentie van Sony.