Assassin's Creed Victory Features

Assassin's Creed Syndicate - Alle trailers op een rij

FeatureAssassin's Creed Syndicate - Alle trailers op een rij

Elke Assassin's Creed Syndicate trailer van dichtbij bekeken.

Voor gamers die geen genoeg kunnen krijgen van de nieuwste Assassin's Creed Syndicate trailer of Assassin's Creed Syndicate gameplay, hebben we ze allemaal even op een rij gezet.

Als je Ubisoft moet geloven was het Victoriaanse Londen geen pretje. Technologische en industriŽle vooruitgang zorgen voor een ongeziene welvaart, maar deze gaat ten koste van de arbeidersklasse. In de nieuwe Assassin's Creed speel je als de tweeling Jacob en Evie Frye, twee Assassins die met behulp van straatbendes de gewone man van onder het juk van de gulzige Tempeliers willen bevrijden. Robin Hood in het Londen van 1868 dus.

De trailers staan steeds van nieuw naar oud gerangschikt. Je vindt de nieuwste cinematic of gameplay trailer dus steeds handig bovenaan in de lijst. Veel kijkplezier!

Lees meer...

Meest opvallende E3 2015 trailers

FeatureMeest opvallende E3 2015 trailers

Met Doom, Fallout 4, Assassin's Creed Syndicate, Mirror's Edge Catalyst, Rise of the Tomb Raider en nog veel meer.

Doom

Het is de eerste keer dat Bethesda tijdens de E3-beurs een persconferentie houdt. In zijn debuut trapt de uitgever met volle overtuiging af met de reboot van de klassieker Doom. Kort samengevat: demonen, guns, gore... en een kettingzaag!

Fallout 4

Lees meer...

FeatureE3 2015: De games van Ubisoft

Met Assassin's Creed Syndicate, Tom Clancy's The Division, Rainbow Six: Siege en nog veel meer.

Ubisoft is een oudgediende op de jaarlijks terugkerende E3-beurs. Al jaren organiseert de Franse ontwikkelaar een eigen persconferentie tijdens het evenement en dit jaar is dan ook geen uitzondering. Mocht je Ubisofts E3-presentatie willen zien, dan moet je echter wel laat opblijven. De Ubisoft E3 2015-persconferentie start namelijk op dinsdag 16 juni om 00:00 uur Nederlandse tijd.

FeatureAssassin's Creed Syndicate - Wat we tot dusver weten

De setting, de gameplay, de releasedatum, de special editions.

Ubisoft Quebec werkt met acht andere studio's inmiddels al twee jaar aan Assassin's Creed Syndicate als opvolger van Assassin's Creed Unity. De verwachtingen zijn hoger gespannen dan normaal: het vertrouwen van gamers is flink geschonden na de vorige release.