Assassin's Creed: Origins Nieuws

Assassin's Creed Origins krijgt cheat mode

Werkt via 'Animus Control Panel'.

Ubisoft heeft laten weten dat Assassin's Creed Origins een officiële cheat mode krijgt. De optie draagt de naam 'Animus Control Panel' en is vooralsnog exclusief voor de pc.

Assassin's Creed Origins krijgt New Game Plus-modus

UPDATE: patch wordt vandaag gelanceerd.

UPDATE: Ubisoft geeft aan dat Assassin's Creed Origins op 20 februari een patch krijgt die de New Game Plus modus aan de game toevoegt. De studio brengt op 20 februari tevens de Discovery Tour DLC voor de game uit.

Assassin's Creed Origins update breidt map uit

Assassin's Creed Origins update breidt map uit

Enkel toegankelijk als je de Hidden Ones DLC hebt.

Ubisoft brengt een update voor Assassin's Creed Origins uit die onder andere twee nieuwe regio's aan de game toevoegt. De nieuwe gebieden zijn enkel toegankelijk als je de Hidden Ones DLC bezit.

Assassin's Creed Origins: The Hidden Ones is eerder deze maand officieel onthuld. De uitbreiding speelt zich tien jaar na de gebeurtenissen uit de hoofdgame af en draait om de Romeinse legioenen in Egypte. De nieuwe gebieden in de DLC heten Sinai en de Valley of Kings.

De patch voegt ook een quest toe die als introductie voor The Hidden Ones dient. Deze quest is voor iedereen toegankelijk. Verder zorgt de update ervoor dat races in de hippodrome makkelijker zijn. Je kunt nu ook outfits verkopen aan de weavers in de game.

Lees meer...

Assassin's Creed Origins update voegt Horde mode toe

Ubisoft brengt update 1.1.0 voor Assassin's Creed Origins uit. De patch introduceert onder andere een Horde mode.

De Horde mode is speelbaar in de Arena in Assassin's Creed Origins. De nieuwe update zorgt er tevens voor dat textures in de verte beter worden geladen. Zo zijn onder ander Alexandria en Siwa gedetailleerder vanaf een afstand.

In de patch notes op de Ubisoft-site staat verder dat de patch een Nightmare-moeilijkheidsgraad aan de game toevoegt. De update belooft verder een aantal 'algemene stabiliteitsverbeteringen'.

Lees meer...

Week-eindbazen #48

Wat spelen we dit weekend?

De decembermaand is inmiddels aangebroken. Buiten is het donker, koud en guur, dus een goed excuus om lekker binnen te blijven. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #47

Wat spelen we dit weekend?

December klopt alweer op de deur. We kunnen bijna terugblikken op onze favoriete games van afgelopen jaar. De tijd om nog even snel wat games van onze ellenlange backlog af te vinken is dus aangebroken. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #44

Wat spelen we dit weekend?

Met al die topgames die de afgelopen weken zijn uitgekomen, is timemanagement momenteel cruciaal. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan. Laat in de comments gerust weten welke games jij gaat spelen!

Week-eindbazen #43

Wat spelen we dit weekend?

De herfstblaadjes dwarrelen weer van de bomen, dus dat is een goed excuus om jezelf met een stapel games op te sluiten. Hieronder lees je welke games er op onze agenda staan.

2016 was het eerste jaar sinds lang zonder een grootschalige Assassin's Creed-game. Ubisoft besliste om een jaartje te herbronnen en zo de serie nieuw leven in te blazen. Op de afgelopen E3 kondigde de uitgever dan ook met veel bravoure Assassin's Creed: Origins aan. Origins moet op alle vlakken een nieuw begin voor de serie inluiden, waarbij zowel de gameplay als het verhaal een grondige opknapbeurt krijgen.

7 opvallende gamereleases oktober

Met onder meer Wolfenstein 2, Super Mario Odyssey, Assassin's Creed Origins.

De herfstblaadjes dwarrelen langzaam van de bomen, dus hoog tijd om je met een stapel games thuis op te sluiten. De gamereleases van september brachten onder meer Destiny 2 en FIFA 18. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende releases lees je hieronder.

Assassin's Creed Origins gameplay trailer toont nieuw vechtsysteem

Een gameplay trailer voor Assassin's Creed Origins toont het vernieuwde vechtsysteem voor de serie. Ubisost belooft uitdagende gevechten en meer gevarieerde vijanden voor de game.

Assassin's Creed Origins schakelt over op een systeem van lichte en zware aanvallen. De game gebruikt tevens een hitbox-gebaseerd systeem: bij een aanval moet je inschatten of je wel dicht genoeg bij de vijand staat om deze te kunnen raken.

Er komt ook een grotere focus op het ontwijken van aanvallen. Zo houdt Bayek inkomende aanvallen tegen met zijn schild, maar spelen ook dodge en parry een belangrijke rol.

Lees meer...

We geven drie blu-rays van de Assassin's Creed film weg!

Een ani-must voor elke liefhebber.

Eurogamer Benelux is een vaandeldrager van de technologische vooruitgang, maar ook wij mijmeren nog wel eens tijden waarin je zorgeloos over daken kon rennen. Daarom geven we in samenwerking met Ubisoft drie blu-rays van de Assassin's Creed film weg.