Assassin's Creed 3 Remastered

Assassin's Creed 3 Remastered krijgt verbeterde stealth

Assassin's Creed 3 Remastered krijgt verbeterde stealth

Naast de gebruikelijke verbeterde graphics.

Ubisoft heeft nieuwe details onthuld over Assassin's Creed 3 Remastered. Naast de gebruikelijke verbeterde graphics krijgt de game ook een nieuwe user interface en een verbeterd stealth-systeem.

Op het vlak van graphics bevat de remaster onder andere verbeterde textures, models en lichteffecten. Daarnaast ondersteunt de nieuwe versie ook HDR en 4K-resoluties. De user interface krijgt dan weer opties voor wie kleurenblind is en toont deze keer beter welke materialen je nodig hebt voor upgrades en crafting.

Op vlak van gameplay is het stealth-systeem aangepast naar analogie met de meest recente games in de serie. Zo is het deze keer mogelijk om je te verstoppen in struiken, dubbele assassinations en de mogelijkheid om vijanden te lokken door te fluiten.

Lees meer...

Assassin's Creed 3 Remastered releasedatum bekend

Ubisoft heeft de releasedatum van Assassin's Creed 3 Remastered bekendgemaakt. De remaster lanceert op 29 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De game bevat zowel alle DLC als Assassin's Creed Liberation Remastered. Verder belooft Ubisoft 4K- en HDR-ondersteuning, scherpere textures en andere grafische verbeteringen, net als enkele gameplaytechnische aanpassingen. De veranderingen kun je in onderstaande trailer zien.

De remaster zit tevens inbegrepen in de Season Pass van Assassin's Creed Odyssey, het nieuwste deel in de reeks. Hier lees je de Assassin's Creed Odyssey review nog eens.

Lees meer...

Tsjechische webshops bieden de Assassin's Creed 3 Liberation Collection aan, ook al is deze bundel nog niet officieel door Ubisoft aangekondigd. Mocht het waar blijken te zijn, dan komt deze ook uit voor de Nintendo Switch.