Assassin's Creed II: Bonfire of the Vanities

Assassin's Creed II: Bonfire of the Vanities

Assassin's Creed II: Bonfire of the Vanities

De tweede downloadable content getest.

Voordat je begint met lezen: er staan meerdere spoilers omtrent het verhaal van Assassin's Creed II in dit stuk. We kunnen Bonfire of the Vanities, de tweede DLC voor het spel, niet bespreken zonder het te hebben over de gebeurtenissen die erin aan bod komen. Wees dus op je hoede mocht je nog niet voorbij sequentie elf in Assassin's Creed II gekomen zijn.

We weten hoe de vork aan de steel zit rond Ezio en de Appel van het Paradijs, we hebben hem een maand geleden The Battle of Forli (de eerste DLC-pack) tot een goed einde zien brengen – al wat die tocht nu niet bepaald memorabel te noemen – en nu keert de charmante Italiaan (al is het geen loodgieter) terug om zijn deleted scènes af te maken in Bonfire of the Vanities. Dit is het voorlopig laatste stukje DLC dat we voor het meer dan sublieme Assassin's Creed II mogen verwachten, en het is dan ook niet meer dan gepast dat Ezio ons voor een laatste keer uit volle borst "Forza Italia" laat schreeuwen...

...maar dat deden we tijdens onze speelsessie spijtig genoeg niet! We wisten al dat beide DLC-packs eigenlijk geknipte missies uit Assassin's Creed II waren die de launch van het spel niet hebben gehaald, en dat is overduidelijk in Bonfire of the Vanities. De verhaallijn van deze dertiende sequentie gaat meteen van start waar de twaalfde eindigde. De Appel is met andere woorden gestolen door Savonarola, een monnik met kwade bedoelingen, en jij moet het machtige voorwerp opnieuw in handen krijgen. Je missie speelt zich deze keer af in Firenze, een stad die we al eens eerder mochten uitkammen in voorgaande hoofdstukken van het spel.

Lees meer...

Tweede AC II DLC morgen beschikbaar

Bonfire of the Vanities is er bijna.

Dankzij Ubisofts Twitter weten we dat het tweede DLC-pakket voor Assassin’s Creed II vanaf morgen beschikbaar zal zijn via Xbox Live en de Playstation Store. Bonfire of the Vanities zal 4,99 euro of 400 Microsoft Points kosten.