Arms

Arms is een creatieve fighting game met uitstekende motion controls, diverse personages en gevarieerde modi. Op en top Nintendo.

Belangrijke events

Arms update 4.0 voegt nieuw personage toe

Arms update 4.0 voegt nieuw personage toe

En een handvol andere dingen.

Nintendo brengt update 4.0 voor Arms uit. De patch voegt onder andere Misango toe als nieuw speelbaar personage.

Misango heeft een masker dat op schijnbaar willekeurige momenten van kleur verandert. Een blauw masker maakt je sneller, een rood masker laat je meer schade doen en een geel masker verbetert je Rush moves.

De update voegt ook het Party Crash evenement aan Arms toe. Dat is een wekelijkse modus waarin steeds twee personages centraal staan. Zo draait de Party Crash van woensdag 22 november om Spring Man en Ribbon Girl.

Lees meer...

Arms update bevat nieuwe Versus-modus

Arms update bevat nieuwe Versus-modus

Zes armen zijn beter dan twee.

Arms krijgt vandaag een nieuwe update, waar onder andere de Hedlock Versus-modus in zit.

In de modus vechten twee tot drie spelers om het masker van Hedlock. Degene die hem het eerst pakt verandert in de zes-armige vechter. De andere spelers kunnen dan alleen winnen door Hedlock te verslaan. De modus is zowel on- als offline beschikbaar, in elke multiplayer modus.

De Arms update voegt Max Brass toe, alsook een aantal balansupdates. Kid Cobra kan bijvoorbeeld herhaaldelijk springen en slaan, maar is 'niet meer zo kwachtig' volgens Nintendo. De game krijgt ook een nieuwe arena.

Lees meer...

Arms Max Brass DLC release bekend

Laat hem niet opladen!

Nintendo maakt de release van het gratis DLC-personage Max Brass voor de game Arms bekend. Vanaf 12 juli kun je met de vechter aan de slag. Door de update bevat Arms nu in totaal elf speelbare personages.

Nintendo onthult tijdens de E3-beurs dat Max Brass een speelbaar personage in Arms wordt. De vechter wordt in juli als gratis DLC aan de game toegevoegd.

Arms review - Met beide handen aan te pakken

Arms review - Met beide handen aan te pakken

Met beide handen aan te pakken.

Met zwierende, uittrekbare armen en een kleurrijke artstijl verschijnt Arms ten tonele, de nieuwste originele reeks voor de Nintendo Switch. Deze unieke boksgame is volgens Nintendo niet alleen ideaal voor fans van strategische fighting games, maar moet bovendien zeer goed te spelen zijn met motion controls. Haalt Arms het kampioenschap binnen of bokst het boven zijn gewichtsklasse?

De allergrootste prestatie van Arms is dat de motion controls zeer responsief zijn. Je houdt de Joy-Cons als stuurknuppels beet en beweegt je personage door ze te kantelen. Je slaat door een controller naar voren te stoten, en met met de schoudertoetsen onder je duimen kun je springen en ontwijken. Wild rondzwaaien met de Joy-Con zit er niet in. Het gevechtssysteem is namelijk ontworpen op zo een manier dat een kalme, gecontroleerde speler de overhand krijgt. Bovendien bepaal je de hoek van je stoten, waardoor je je tegenstander regelrecht je bokshandschoen in lokt. De gameplay en de besturing vullen elkaar perfect aan en zijn een schoolvoorbeeld van goed uitgevoerde motion controls.

Arms is ook zeer speelbaar met alle andere besturingsmogelijkheden die de Switch biedt. Daarmee verlies je wel de mogelijkheid om je armen in verschillende richtingen te stoten. De curve voor beide handschoenen wordt namelijk met de linker stick gemaakt. In ruil voor het gebrek aan precisie is het wel eenvoudiger om je vechter door de arena te sturen. Je reactievermogen is hoger dankzij de traditionele besturing via de Joy-Con in de Grip, of de Pro Controller. Uiteindelijk komt het neer op persoonlijke voorkeur en zijn alle besturingsmethoden prima geschikt om Arms te spelen.

Lees meer...

5 opvallende gamereleases juni

Met onder meer Tekken 7, WipEout Omega Collection en Dirt 4.

De maand juni is aangebroken. Dat betekent dat de komende weken naast - hopelijk - mooi weer geheel in het teken van de E3 2017 staan. In de gamereleases van mei kon je onder meer met Prey en Injustice 2 aan de bak. Benieuwd welke games de komende maand voor je in petto heeft? De meest opvallende releases lees je hieronder.

Arms open beta bekendgemaakt

Arms krijgt een open beta. Dat heeft Nintendo tijdens de Arms Direct laten weten.

De Arms Global Testpunch is speelbaar in het weekend van 27 mei en in het weekend van 3 juni. Net als de Splatoon Global Testfire is de beta slechts op bepaalde tijdstippen toegankelijk.

27-5 om 02:00 uur

Lees meer...

Nintendo maakt bekend dat de Joy-Con controllers voor de Nintendo Switch binnenkort ook in het Neon Yellow te koop zijn. Het is de eerste keer dat de controllers in een andere kleur uitkomen dan standaard grijs of blauw/rood.

Arms release en nieuwe details bekendgemaakt

Tijdens de Nintendo Direct livestream van 12 april zijn er nieuwe details en de releasedatum van Arms gedeeld. Arms komt op 16 juni 2017 uit voor de Nintendo Switch.

In dit third person vechtspel val je aan met uitrekbare armen. De armen hebben affiniteit met bepaalde elementen, en elke vechter kan twee verschillende armen selecteren om zo je eigen combinaties samen te stellen.

Bovendien heeft elke vechter zijn eigen unieke vaardigheden. Zo heeft Spring Man bijvoorbeeld Reflect, waarmee je een tegenaanval inzet nadat je een aanval succesvol blokkeert.

Lees meer...