Apex Legends

Respawn Entertainments houding tegenover valsspelers in Apex Legends lijkt duidelijk: 'cheaters suck' klinkt het in een post op Reddit. Sinds de launch van de Battle Royale-game nog geen twee weken geleden bezweken al meer dan 16 duizend snoodaards onder de banhammer.

Apex Legends nu al meer dan 25 miljoen spelers

Plus Valentijnsdag-loot in aantocht.

Apex Legends heeft de kaap van 25 miljoen unieke spelers overschreden. Dat laat Respawn Entertainment-topman Vince Zampella in een blogpost weten. Tijdens het weekend waren er zelfs meer dan 2 miljoen gelijktijdige spelers.

Apex Legends krijgt mogelijk een singleplayer-modus, als ook de optie om in teams van twee te spelen. Dataminer ShiinaBR ontdekte verwijzingen naar 'solo mode' en '2-man quads' in de bronbestanden van de game. Ontwikkelaar Respawn Entertainment bevestigt nog niets.

Apex Legends krijgt mogelijk een Ranked-modus. Dat doet de vondst van dataminer Stout op Twitter althans vermoeden. Hoewel competitieve geesten misschien al in de handen wrijven, is het nog wachten op een officiŽle reactie van ontwikkelaar Respawn Entertainment.

Er komt een nieuwe Titanfall-game in 2019

Al is het geen Titanfall 3.

Titanfall 3 mag dan wel momenteel niet in ontwikkeling zijn, toch is er een nieuwe Titanfall-game in de maak. Dat doet een tweet van Respawn Entertainment-topman Vince Zampella althans vermoeden.

Apex Legends - Release date, gameplay, tips en alles wat we weten

Is het een nieuwe Titanfall? Is het een Fortnite kloon? Vlak voor en meteen na de release van Apex Legends wist niemand echt wat er van te maken. Ondertussen is er echter al meer duidelijkheid, waardoor wij je dit overzicht kunnen geven van alles wat je moet weten over Apex Legends.

Apex Legends release

Apex Legends is per direct volledig gratis beschikbaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. De consoleversies is direct vanuit de store te downloaden. Op de pc heb je de Origin client van EA nodig. De game is niet via Steam verkrijgbaar, maar je kunt wel je Steam-account koppelen zodat de mensen op je vriendenlijst je eenvoudig op Origin kunnen vinden.

Lees meer...

Apex Legends roadmap onthuld

Een jaar vol battle passes, nieuwe wapens en Legends.

Respawn Entertainment heeft het eerste jaar aan nieuwe content voor Apex Legends toegelicht. Het komende jaar krijgt de game vier battle passes. Daarnaast komen er ook regelmatig nieuwe personages, wapens en loot naar de game.

Respawn Entertainment: "Titanfall 3 momenteel niet in ontwikkeling"

De volledige studio werkt momenteel aan Apex Legends.

Ontwikkelaar Respawn Entertainment meldt dat Titanfall 3 momenteel niet in ontwikkeling is. Gisteren heeft de studio Apex Legends onthuld, een Battle Royale-game in hetzelfde universum. Volgens Respawn-medewerker Mackey McCandlish is dat momenteel de enige game waar de studio aan werkt.