Anthem

Belangrijke events

Bekijk: E3 2018 - 7 Flop games

De slechtste aankondigingen van E3.

De E3 beurs is helaas niet een onuitputtelijke bron van feest en blijdschap, zo blijkt, want ook dit jaar heeft de Eurogamer Benelux redactie hoofdschuddend en knikkebollend naar een aantal aankondigingen zitten kijken waar de honden geen brood van lusten.

Anthem release bekendgemaakt

Volgend jaar is het zo ver.

Op Twitter is de Anthem release bekendgemaakt. De nieuwe RPG van ontwikkelaar BioWare komt op 22 februari 2019 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit. Eerder dit jaar werd Anthem release officieel uitgesteld.

Details Anthem Javelins onthuld

Details Anthem Javelins onthuld

Je eigen exosuit met eenhoorn-stickers.

Tijdens een interview met Bioware op het podium van EA Play 2018 is er meer onthuld over de vier exosuits in Anthem.

Ze heten Javelins en elk bevatten ze unieke vaardigheden voor verschillende speelstijlen. Zo is de Ranger Javelin een exosuit voor algemeen gebruik, en is vooral voor one-on-one combat geschikt. De Colossus daarentegen is een zwaardere Javelin met grover geschut.

Om je Javelin een persoonlijk tintje te geven kun je wapens en bepantsering aanpassen, alsook de vorm van je exosuit. Er zijn ook cosmetische voorwerpen te koop, maar Bioware benadrukt dat je altijd weet wat je koopt. Er zitten geen loot boxes in de game.

Lees meer...

E3 2018 - Alle PC games die we verwachten te zien

Age of Empires 4? Monster Hunter World? Anno 1800?

De PC Gaming Show is sinds 2015 een vaste waarde op de E3-beurs, maar kon de afgelopen jaren nooit echt overtuigen. Toch hoeven pc-gamers niet bang te zijn om dit jaar opnieuw op hun honger te blijven zitten. Naast enkele exclusieve titels gaan we ervan uit dat ook de meeste cross-platform games dit jaar een pc-versie krijgen. Hieronder lees je welke pc-games (waarschijnlijk) op de E3 2018 te vinden zijn.

E3 2018 - Alle Xbox One games die we verwachten te zien

Forza Horizon 4? Crackdown 3? Halo 6?

In tegenstelling tot Sony houdt Microsoft zijn kaken op elkaar als het aankomt op het aantal verkochte consoles. Volgens sceptici is dat een teken aan de wand. Toch is het nog veel te vroeg om de Xbox One (X) af te schrijven. De Amerikaanse fabrikant belooft zelf in ieder geval dat we tijdens de E3 2018 de 'grootste show ooit' te zien krijgen. We zijn dan ook erg benieuwd wat er allemaal uit de hoge hoed van Microsoft getoverd wordt. Alle zekerheden, twijfelgevallen en wildste geruchten over de Xbox One-games lees je hier.

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.

Anthem - Release, gameplay en alles wat we weten

BioWare staat onlosmakelijk verbonden met fantastische werelden en diepgaande verhaallijnen. Star Wars: Knights of the Old Republic, Jade Empire, Dragon Age en Mass Effect zijn enkele titels die in BioWares portefeuille zitten. Sinds de onthulling van Anthem is de grote vraag dan ook of deze nieuwe IP zich aan dat rijtje gaat toevoegen. We vertellen je alles wat we over de game weten.

Anthem releasedatum

EA en Bioware laten weten dat de Anthem release pas over meer dan een jaar ligt. Voorlopig wordt de herfst van 2018 als releaseperiode genoemd, maar een daadwerkelijke releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Anthem komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Lees meer...

Eerste Anthem gameplay getoond

Eerste Anthem gameplay getoond

De mensen achter de muren.

De eerste gameplaybeelden van Anthem zijn getoond tijdens de Microsoft E3 2017 persconferentie.

De game is een 'shared-world' game in de stijl van Destiny en The Division. Elke speler heeft een exosuit genaamd Javelin die een unieke speelstijl heeft en aangepast kan worden.

De art stijl mengt exotische settings met een sciencefiction stijl. Je verkent samen met vrienden, vecht tegen vijanden en verzamelt daarbij random loot.

Lees meer...