Agents of Mayhem

Agents of Mayhem bevat enkele goede ideeŽn, maar de kleurrijke groep helden redt deze game niet van de openwereldsleur.

Belangrijke events

Agents of Mayhem review - Een stap terug voor Volition

Wat doe je als je franchise zo gigantisch over-the-top is gegaan dat je jezelf niet meer kunt overtreffen? Dan maak je een spin-off. Aan het einde van Saints Row: Gat out of Hell krijgt Johnny Gat de kans om de wereld terug te draaien naar een tijd vůůr de Saints. Daar start Agents of Mayhem. Het is meteen ook een schone lei voor ontwikkelaar Volition om nieuwe ideeŽn te mixen met vertrouwde elementen en een gezonde dosis onderbroekenlol. Als Overwatch en Crackdown de persoonlijkheid van Saints Row hadden en een kind kregen, dan zou dat Agents of Mayhem zijn. Hoewel dat positief klinkt, bevat de game echter weinig om enthousiast over te blijven.

Agents of Mayhem zet zijn beste beentje voor om de vibe van de tekenfilms uit de jaren 80 over te brengen. De game presenteert de kleurrijke heldengroep MAYHEM en vijanden uit LEGION, die via getekende cutscenes geÔntroduceerd worden. De animatie hiervan is echter erg inconsistent en sommige cutscenes zijn niets meer dan stilstaande plaatjes waar de camera overheen beweegt. Het is uiteindelijk een goed idee dat in de praktijk niet overtuigt. Die redenering gaat voor meerdere elementen van de game op.

In de game speel je met een team van drie Agents die je zelf uitkiest. Tijdens het spelen wissel je constant van personages, die door middel van teleportatie van plek wisselen. Dat is een kernonderdeel van de gameplay, want elke Agent heeft een unieke set vaardigheden die je zelf kunt aanpassen. Zo kun je de aanval openen met Oni die de vijand angst aanjaagt, waarna je overschakelt naar Daisy die met haar minigun iedereen omver maait. Er zijn tijdens het spelen nog meer gadgets en wapens te vinden die diverse twists op hun skillset bieden. Er zijn in totaal dertien moeilijkheidsgraden in de game en het is erg belangrijk dat je de tijd neemt om de helden zo uit te rusten dat je overal op voorbereidt bent. Het is een diep, toegankelijk en zeer goed systeem waarmee je de game precies naar je hand kunt zetten.

Lees meer...

Bekijk: Agents of Mayhem Launch Trailer

Bekijk: Agents of Mayhem Launch Trailer

Van de makers van Saints Row.

Agents of Mayhem lanceert op 15 augustus op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ontwikkelaar Volition maakte eerder onder andere de Saints Row-reeks. Agents of Mayhem is een spin-off van deze reeks die zich in hetzelfde universum afspeelt.

Lees meer...

Agents of Mayhem is een spin-off van de Saints Row-reeks. De game speelt zich af in de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul. Ontwikkelaar Volition heeft eerder dit jaar de officiŽle Agents of Mayhem release onthuld. De game lanceert later dit jaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Agents of Mayhem is een spin-off van de Saints Row-reeks. Ontwikkelaar Volition heeft eerder al de officiŽle Agents of Mayhem release onthuld. De game lanceert in augustust op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Agents of Mayhem is een spin-off van de Saints Row-serie. Ontwikkelaar Volition heeft eerder al de Agents of Mayhem release onthuld. De game lanceert in augustus op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Agents of Mayhem release bekend

Trailer lekte eerder al.

Uitgever Deep Silver heeft de releasedatum van Agents of Mayhem onthuld. De game lanceert op 18 augustus op de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

E3 2016 - Volition onthult Agents of Mayhem gameplay

E3 2016 - Volition onthult Agents of Mayhem gameplay

MC Skat Kat nog niet gesignaleerd.

Ontwikkelaar Volition toont op de E3-beurs de eerste gameplay van Agents of Mayhem.

In een trailer van gamesite GameSpot is onder andere te zien dat je tijdens het spelen van de game van personage kunt wisselen. Verder zijn ook enkele speciale vaardigheden van de verschillende karakters te zien, zoals een statisch veld dat vijanden verlamt.

Volition laat weten dat Agents of Mayhem over twaalf verschillende speelbare personages beschikt. Hiervan kun je er steeds drie uitkiezen om met je mee te nemen. Het is nog niet duidelijk hoe dit selectieproces precies werkt.

Lees meer...