The Crew 2

The Crew 2 is geobsedeerd door vrijheid, maar vergeet daar een interessant geheel rond te bouwen. Het resultaat is een stuurloze game.

Belangrijke events

The Crew 2 review - Rijden met de handrem op

De The Crew 2 review stuurt Carl opnieuw naar de VS voor een roadtrip. Zijn bolide toeft eerst net als in de eerste game lekker weg, maar al gauw blijkt dat er toch iets scheelt onder de motorkap...

The Crew 2 recenseren is een van de pittigste opdrachten in mijn reviewcarrière. Terwijl de game tijdens de eerste paar uren alle fouten van zijn ambitieuze voorganger lijkt recht te trekken, bekruipt je langzaamaan het gevoel dat er iets scheelt. Het duurde een tijdje voor ik eindelijk besefte wat het is. The Crew 2 streeft de ultieme vrijheid na, de Amerikaanse droom in gameformaat als het ware, maar zet zichzelf daarbij zodanig buitenspel dat de hele ervaring stuurloos wordt.

Die eerste paar uren maken nochtans indruk. In een mum van tijd krijg je een racebolide, een offroadvoertuig, een boot en een vliegtuig. Door het briljante Fast Fav-systeem switch je naadloos van een auto naar een vliegtuig, van een vliegtuig naar een boot, kortom, alle mogelijke combinaties die je kunt bedenken. De hele VS ligt aan je voeten. Rivieren, bergen, uitgestrekte velden of stoffige paadjes in de countryside: niks houdt je tegen. Het gevoel van vrijheid en ongedwongenheid dat ontwikkelaar Ivory Tower je voorschotelt, is indrukwekkend.

Lees meer...

The Crew 2 - Tijd om te toeren

Bekijk om 20:00 uur de livestream!

Sander, Randolf, Yvo en Carl stappen in hun favoriete auto, boot en vliegtuig en gaan op zoek naar de mooiste plekjes in de Verenigde Staten. Uiteraard is er meer dan genoeg tijd om te racen en elkaar van de weg te douwen. Dit is The Crew 2! De Livestream start om 20:00 uur.

Win! 500 The Crew 2 Closed Beta keys (PS4, Xbox One, PC)

Vanaf 31 mei tot 4 juni vindt de The Crew 2 Closed Beta op de PlayStation 4 Xbox One en PC plaats. En vanaf vandaag kun je op die platformen de Closed Beta reeds pre-loaden.

Om dit te vieren geven we in samenwerking met Ubisoft 500 The Crew 2 Closed Beta keys weg! Om je key te krijgen, volg je de volgende simpele stappen:

Ga naar thecrewgame.com/betaredeem

Lees meer...

E3 2018 - Alle Xbox One games die we verwachten te zien

Forza Horizon 4? Crackdown 3? Halo 6?

In tegenstelling tot Sony houdt Microsoft zijn kaken op elkaar als het aankomt op het aantal verkochte consoles. Volgens sceptici is dat een teken aan de wand. Toch is het nog veel te vroeg om de Xbox One (X) af te schrijven. De Amerikaanse fabrikant belooft zelf in ieder geval dat we tijdens de E3 2018 de 'grootste show ooit' te zien krijgen. We zijn dan ook erg benieuwd wat er allemaal uit de hoge hoed van Microsoft getoverd wordt. Alle zekerheden, twijfelgevallen en wildste geruchten over de Xbox One-games lees je hier.

The Crew 2 krijgt closed beta

The Crew 2 krijgt closed beta

Schrijf je dus vliegensvlug in.

Eind deze maand komt er een closed bèta voor The Crew 2. De bèta loopt van 31 mei tot en met 4 juni op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Wie geïnteresseerd is, kan zich registeren op de The Crew 2 website.

De bèta bevat het eerste progressieniveau van Street Race, Rally Raid, Powerboat en Aerobatics. Dat betekent dat je in de bèta ook met boten en vliegtuigen aan de slag kunt. Deelnemers aan de bèta kunnen de game vanaf 29 mei alvast downloaden.

The Crew 2 lanceert op 29 juni. Op de site lees je onze The Crew 2 preview.

Lees meer...

E3 2018 - Alle PS4 games die we verwachten te zien

The Last of Us: Part 2? Death Stranding? Spider-Man?

Elk jaar is Sony een van de hoofdrolspelers op de Electronic Entertainment Expo. Ook de 24e editie van 's werelds grootste gamebeurs zal daar geen uitzondering op zijn. Er zijn weinig ontwikkelaars die voor hun games de PlayStation 4 overslaan en daarnaast heeft de Japanse fabrikant ervan zelf ook nog eens de nodige exclusives in de pijplijn zitten. Welke PS4-games zie je (waarschijnlijk) op de E3 2018 terug? Je leest het allemaal hier.

Als er één woord synoniem is met de Verenigde Staten, dan is het wel vrijheid. Vaak gebruiken we het op een lacherige wijze, maar er zijn weinig westerse landen waar je zo onbelemmerd kunt gaan waar en doen wat je wilt. The Crew 2 speelt dat ten volste uit en maakt daarbij volop gebruik van de enormiteit van The States. De woestijnen van New Mexico en Arizona, de badlands van Wyoming, de grootsteden van de oost- en westkust: je kunt ze allemaal bezoeken en verkennen. Deze keer echter niet enkel vanop de grond, maar ook vanuit het water en de lucht.

The Crew 2 - Release, gameplay, co-op, DLC en alles wat we weten

Bijna vier jaar na de release van de oorspronkelijke game komt The Crew 2 eindelijk uit. Meer dan verdiend, want er zijn maar weinig games met evenveel ambitie als de eerste game. Vergeet andere racegames die je op circuits laten rijden, of je een stad geven om in rond te scheuren: in The Crew krijg je de gehele Verenigde Staten als speeltuin. Ondanks enkele hardnekkige problemen wist de oorspronkelijke game dus een stevige indruk na te laten. Maar hoe verschilt The Crew 2 dan van het origineel? Daar vertellen wij je alles over.

The Crew 2 release

The Crew 2 release is op 29 juni 2018. De sequel komt daarmee bijna vier jaar na de eerste game uit. De racegame komt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One uit.

Lees meer...

The Crew 2 release bekend

Scheurt in juni de baan op.

Ubisoft heeft de releasedatum van The Crew 2 bekendgemaakt. De game lanceert op 29 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Initieel stond de game game gepland voor maart 2018, maar eind vorig jaar is The Crew 2 uitgesteld.

The Crew 2 releasedatum uitgesteld

Ubisoft werkt met man en (lucht)macht verder.

Ubisoft laat weten dat de release van The Crew 2 is uitgesteld. De game komt nu ergens tussen april en september volgend jaar uit Oorspronkelijk stond de releasedatum gepland voor maart 2018.

Te land, ter zee en in de lucht. Wij kennen het als een 'hilarisch' TV-programma, maar voor ontwikkelaar Ivory Tower is het de leidraad bij de ontwikkeling van The Crew 2. Net als in het eerste deel uit 2014 verken je opnieuw een open wereld die zich over de gehele VS uitstrekt, maar ditmaal ben je niet langer enkel aan de weg gekluisterd.

Ubisoft en Ivory Tower maken de releasedatum van The Crew 2 bekend. De game lanceert op 16 maart 2018 op de pc, PlayStation 4 en Xbox One

The Crew 2 gameplay toont nieuwe racevoertuigen

The Crew 2 gameplay toont nieuwe racevoertuigen

Te land, ter zee en in de lucht.

The Crew 2 bevat nieuwe soort voertuigen. Dat blijkt aan de hand van de eerste gameplaybeelden die Ubisoft tijdens de E3 2017-persconferentie heeft getoond.

Zo zijn naast snelle auto's ook buggy's, monstertrucks en crossmotoren te zien. Maar in The Crew 2 kun je ook ter zee en in de lucht racen. In de trailer zijn namelijk ook speedboten, stuntvliegtuigen en helikopters te zien. Als locaties passeren onder meer steden als San Francisco en New York de revue.

Op de officiële website kun je je inschrijven voor de gesloten bèta. The Crew 2 komt begin 2018 uit voor de pc, PlayStation 4 (Pro) en Xbox One (X). Voor meer E3 2017 informatie check je ons handige overzicht.

Lees meer...