Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Gameplaybeelden geschrapte Legacy of Kain-game opgedoken

Ruim een half uur bloedzuigen.

Er zijn gameplaybeelden van het geschrapte Legacy of Kain: Dead Sun opgedoken.

Legacy of Kain: Dead Sun werd ontwikkeld door de Britse studio Climax, die in het verleden werkte aan Silent Hill: Shattered Memories. Legacy of Kain-bedenker Crystal Dynamics begeleidde het project.

In 2012 besloot uitgever Square Enix echter om Legacy of Kain: Dead Sun te schrappen. De game was op dat moment drie jaar in ontwikkeling. Het was de bedoeling om de nieuwe Legacy of Kain-game uit te brengen voor de PlayStation 3 en de Xbox 360, of zelfs als launchgame voor de PlayStation 4. De multiplayermodus uit Dead Sun is uiteindelijk omgebouwd tot de free-to-play game Nosgoth.

Een gebruiker op internetforum NeoGAF heeft nu gameplaybeelden van Legacy of Kain: Dead Sun op YouTube gezet. Het betreft een zogenaamde vertical slice, een demo die verschillende aspecten van de game toont.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties