Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

E3 2016 - Gameplaybeelden For Honor toont Viking combat

Viking versus Samoerai

Creative director Jason Vandenberghe toont de eerste beelden van de Viking combat in For Honor.

De Vikingen zeilen naar het land van de samoerai om te plunderen en te vechten. Dit wordt ze echter niet gemakkelijk gemaakt want de samoerai hadden zich voorbereid op hun komst. De schepen worden door branden rotsblokken en een regen van pijlen onder vuur genomen.

De melee-combat laat de brute kracht van de Vikingen zien die met zware bijlen op vijandelijke samoerai in slaan. Waarbij je vijandelijke aanvallen blokkeert door de analoge stick in de juiste richting te duwen. Het draait in For Honor om het anticiperen op de aanval van de tegenstander en vervolgens afstraffen met eigen aanval.

De Vikingen bedwingen een grote poort door het met een grapplehook te beklimmen. Na zich een weg door de Japanse soldaten te hebben gevochten bereikt de leider van de Vikingen zijn bestemming. Het eindigt in baasgevecht met de leider van de samoerai.

For Honor vertelt het verhaal van drie krijgers die al duizend jaar met elkaar in strijd zijn verwikkeld: de ridders, Vikingen en samoerai. Je speelt vanuit de verschillende perspectieven in drie campagnes.

De For Honor releasedatum 2 februari 2017 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Wil je niets van E3 2016 missen? Raadpleeg dan snel het E3 2016 overzicht met informatie over alle livestreams, games en het laatste nieuws.

Meer over For Honor weten? Lees dan ons uitgebreid overzicht van alle For Honor informatie die tot nu toe bekend is.

Over de auteur

Lenne Kuin

Redacteur

Rolt nog met regelmaat diverse huis- en tuinartikelen in Katamari Damacy op. Verliest zich echter ook met gemak in role-playing games en point-and-click adventures.

Reacties