Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Game Scott Pilgrim krijgt binnenkort DLC

Nieuw personage, modes, drop in/out co-op.

Goed nieuws voor alle mensen die de volgens onze review zeer degelijke Scott Pilgrim vs. The World PSN/XBLA-game gekocht hebben, aangezien Ubisoft laat weten dat ze het spel op 9 november zullen voorzien van downloadable content.

Voor slechts 160 MS Points - of net iets minder dan twee euro - kun je de DLC in huis halen, waardoor Knives Chau een speelbaar personage zal worden. Verder zal er een nieuwe free-for-all arena battle te vinden zijn, samen met twee gloednieuwe spelmodi.

Verder zal Ubisoft nog een patch uitbrengen die enkele bugs uit het spel gaat halen, terwijl ook de moeilijkheidsgraad op sommige punten aangepast zal worden. Belangrijker is echter dat de digitale pleister drop in / drop out coöperatieve gameplay aan Scott Pilgrim vs. The World toe zal voegen.

Minder positief is het feit dat Ubisoft geen plannen meer heeft om het spel in de toekomst nog uit te rusten met een online co-op mode, iets waar liefhebbers van het spel al een tijdje naar smachten. Maar met verse DLC op komst die minder dan de gemiddelde tas koffie kost kunnen we alvast niet klagen!

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen