Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Game of Thrones RPG details onthuld

George R.R. Martin werkt mee.

Game of Thrones, de RPG voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360 staat gepland voor begin 2012 en wordt gebouwd door Cyanide Studio met behulp van Epic's Unreal Engine 3. Dat heeft uitgever Focus Home Interactive onlangs onthuld.

Het spel is gebaseerd op de boekenreeks Een Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin - de inspiratie achter de HBO tv-serie. Het verhaal van het spel werd geschreven "onder toezicht" van R.R. Martin zelf.

Je speelt als Mors, gezworen broeder van de Night's Watch, en Alester, een Red Priest op zoek naar vergiffenis. Hun avontuur speelt zich af in bekende delen van Westeros, zoals The Wall en King's Landing. Je ontmoet koningin Cersei, Varys the Spider en Jeor Mormont, de leider van de Night's Watch. Het spel zal ongeveer 30 uur gameplay bevatten.

Aan het begin van het spel kies je de klasse van je personages en bepaal je hun vechtstijlen. Zoals bij alle goede RPG's zijn er spullen om te stelen, wapens om te vinden en valt er ervaring te winnen. Oh ja, en je kunt de tijd vertragen tijdens gevechten.

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen