Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Game of Thrones krijgt een MMO

Browser-based wel...

Er is een MMO van Game of Thrones in de maak! Wacht nog even met het trompetgeschal, het gaat namelijk om een browser-based game. De game wordt gemaakt door uitgever Bigpoint en Artplant, de studio die ook Battlestar Galactica Online maakte.

Dat de game volledig in de browser zal spelen betekent echter nog niet dat het grafisch niet sterk zal zijn. De game draait volledig op de Unity Engine, de engine waarmee ook arthouse developer Tale of Tales The Graveyard mee maakte. Een eerste screenshot vind je onderaan dit nieuwsbericht.

Het ziet er naar uit dat Game of Thrones definitief doorgebroken is in de popculture, ookal loopt de boekenreeks inmiddels 20 jaar lang. Na een televisieserie van HBO kreeg de serie ook al een RTS-game op zijn naam en Atlus brengt in mei ook een Game of Thrones-RPG uit die op PC, PlayStation 3 en Xbox 360 zal verschijnen.

Een releasedatum voor deze Game of Thrones MMO is er nog niet.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties