Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Galena onthuld voor Quake Champions

Onheilig.

Bethesda onthult Galena als nieuwste personage voor Quake Champions. De studio omschrijft Galena als een 'unholy paladin' met een focus op het genezen van teamgenoten.

Galena's actieve vaardigheid is Unholy Totem. Dat is een mijn die ontploft als vijanden in de buurt zijn. Het is echter ook mogelijk om jezelf en je teamgenoten met de totem te genezen.

Het personage beschikt ook over de passieve Channeling-vaardigheid. Die reduceert de cooldown van je Unholy Totem voor elke health bubble die je verzamelt.

Galena is vanaf nu speelbaar in de gesloten bèta van de game. Het is nog steeds mogelijk om je in te schrijven voor de closed bèta van Quake Champions.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties