Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fysieke versie Dying Light heeft nieuwe releasedatum

Nu vanaf 27 februari in de Europese winkelschappen.

Techland kondigt aan dat de fysieke versie van Dying Light vanaf 27 februari verkrijgbaar is in Europa.

Eerder deze week werd bekend dat de fysieke release van Dying Light om nog onduidelijke redenen is uitgesteld in alle gebieden, met uitzondering van de Verenigde Staten. De digitale versie van de zombiegame komt wereldwijd nog wel uit op 27 januari, de oorspronkelijke releasedatum.

Techland heeft besloten om spelers gratis downloadbare uitbreidingen ter compensatie voor het uitstel te geven. Alle fysieke versies van Dying Light krijgen de Cuisine & Cargo en de Ultimate Survival Bundle-uitbreidingen mee. Beiden waren eerder al aangekondigd als onderdeel van de Dying Light Season Pass.

De 'Be the Zombie'-multiplayermodus wordt ook gratis beschikbaar gesteld voor alle spelers, ongeacht of je de fysieke of digitale versie in huis haalt.

Dying Light komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Carls Dying Light preview lees je hoe ontwikkelaar Techland zombiegames voor altijd wil veranderen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties