Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fysieke release Shovel Knight: Treasure Trove uitgesteld

Op de schop.

Yacht Club Games maakt bekend dat de fysieke versies van Shovel Knight: Treasure Trove voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 met enkele maanden is uitgesteld. Dit komt doordat de studio ook de uitbreidingen King of Cards en Showdown er bij wil stoppen, en die zijn nog niet af.

Shovel Knight: Treasure Trove is al te koop als downloadbare game en bevat naast de hoofdgame de uitbreidingen Plague of Shadows en Specter of Torment, waarin je respectievelijk als Plague Knight en Specter Knight speelt. In King of Cards is weldra de hoofdrol voor King Knight weggelegd.

Showdown is daarnaast een nieuwe multiplayer-modus die gelijkenissen met Super Smash Bros. vertoond. Vier spelers nemen het tegen elkaar op in een afgesloten arena en trachten voor het einde van een ronde zoveel mogelijk gems te verdienen. Je hebt de keuze uit twaalf speelbare personages.

De Shovel Knight amiibo zijn ook uitgesteld tot de fysieke versies uit zijn. Lees verder nog onze Shovel Knight: Treasure Trove review.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties