Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Full Throttle Remastered release bekend

Volgas in HD.

Ontwikkelaar Double Fine heeft de Full Throttle Remastered release bekendgemaakt. De HD-remaster komt op 18 april uit voor de pc, PlayStation 4 en PlayStation Vita.

Full Throttle Remastered kost 14,99 euro. Momenteel is de game tegen 20 procent korting op zowel het PlayStation Network van Sony als op de website GOG.com te koop.

Naast nieuwe graphics, verbeterde besturingsmogelijkheden en een commentary track is het mogelijk om snel en eenvoudig tussen de nieuwe en oude versie te schakelen.

Je kunt beide versies ook met elkaar combineren zodat je bijvoorbeeld de nieuwe graphics ziet, maar nog wel steeds de oude interface gebruikt. Hetzelfde geldt voor de muziek en de besturingsmogelijkheden.

De originele Full Throttle kwam uit in 1995 voor de pc. In de Lucas Arts' point-and-click adventure van Tim Shafer speel je Ben, een biker die onterecht opdraait voor de moord op de CEO van Corley Motors.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties