Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Frostpunk release en info onthuld

Van de makers van This War of Mine.

11 bit studios laat weten dat Frostpunk eind maart lanceert voor de pc. De Poolse studio onthult in de komende weken de exacte releasedatum van de game.

Een nieuwe developer diary draait om een gigantische robot die helpt bij het uitbouwen van je gemeenschap. In tegenstelling tot mensen werkt deze dag en nacht, mits er voldoende brandstof is.

Net als in This War of Mine is de vraag hoe ver je gaat om te overleven in een ijskoude omgeving. Hoe belangrijk acht jij menselijkheid ten opzichte van productiviteit? Zo kun je bijvoorbeeld kinderarbeid invoeren om meer werk gedaan te krijgen.

De studio achter This War of Mine onthulde Frostpunk vorig jaar. This War of Mine was aanvankelijk exclusief voor de pc, maar lanceerde ruim een jaar later ook voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Maarten Denoo avatar

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Doctoraatsstudent gamen / gokken aan KUL.

Reacties