Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Frostpunk On The Edge DLC lanceert deze zomer

Bibberen op het randje.

Ontwikkelaar 11 bit studios onthult via een teaser dat de laatste Frostpunk DLC On The Edge heet en dat die ergens in de zomer lanceert.

Over de inhoud van de DLC blijft 11 bit studios voorlopig vaag. In On The Edge krijgen de bewoners van New London een mysterieuze nieuwe opdracht die ze vervullen in een uitdagend nieuw landschap. Om je tijdens deze opdracht bij te staan, krijg je ook toegang tot enkele nieuwe mechanics.

Eigenaars van de Season Pass krijgen bij de lancering onmiddellijk toegang tot deze laatste uitbreiding. On The Edge is daarnaast ook afzonderlijk te verkrijgen. Alle andere details omtrent de uitbreiding volgen naarmate de release dichterbij komt.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties