Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Friday the 13th: The Game release uitgesteld tot 2017

Komt nu in de lente uit.

De release van Friday the 13th: The Game is uitgesteld tot de lente van 2017. Dat laat ontwikkelaar Gun Media op de Kickstarter-pagina van de game weten.

De studio stelt de game uit om aan een singleplayer en offline bots te werken. "Uit de vele reacties hebben we vernomen dat fans heel graag een singleplayer en Tommy Jarvis in de game willen. Die grote vraag kunnen we niet negeren", zegt studiobaas Wes Keltner.

De multiplayermodus van Friday the 13th lanceert in de lente van 2017. Je krijgt tevens de beschikking over een speelbare Tommy Jarvis en een derde map genaamd Packanack Lodge.

De singleplayer komt in de zomer van hetzelfde jaar naar de game. "Het is vervelend dat we de game moeten uitstellen. De release is echter niet ver weg en op de lange termijn biedt het fans veel meer", voegt Keltner toe.

Als je hebt bijgedragen aan de Kickstarter of de game hebt besteld, ontvang je de nieuw modus gratis. Daarnaast krijg je toegang tot de bèta van Friday the 13th.

Mensen die de game niet via deze weg kopen, betalen voortaan veertig in plaats van dertig dollar voor de digitale versie van de game. De fysieke versie van Friday the 13th blijft zestig dollar kosten.

Friday the 13th: The Game komt naar de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Vorig jaar behaalde Friday the 13th: The Game zijn doel op Kickstarter.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Friday the 13th: The Game

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Kevin van den Essen avatar

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.
Reacties