Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Frank Molnar ontslagen bij GUNKtv?

Verschillende bronnen zeggen van wel.

Frank Molnar, zowat het boedbeeld van GUNKtv waar hij ook als programmamaker aan de slag was, heeft volgens verschillende bronnen (HLN.Be, Clint.be en vandaag.be) zijn ontslag gekregen door zijn werkgever Telenet.

Dit alles is blijkbaar voortgekomen uit de ontdekking van de media dat het zogenaamde poseerwerk van Jess Donckers, Frank zijn wederhelft en tevens werkzaam bij GUNKtv, voor "de exclusieve lingerielijn van Madonna" eigenlijk een grote leugen was. The Queen of Pop had helemaal niets te maken met de bewuste kledinglijn, en de blonde schone was enkel ingehuurd door een Belgische groothandel om hun lingerie te promoten.

Het effect lijkt zich nu te uiten in de vorm van het ontslag van Frank door Stefan Devroey, de CEO bij Telenet. De man zou niet kunnen lachen hebben "met de negatieve aandacht rond de persoon Molnar", en voelde zich daardoor verplicht om drastische stappen te ondernemen. Jess Donckers, die verantwoordelijk is voor de sales bij GUNKtv, krijgt enkel een waarschuwing en mag haar job blijven beoefenen.

De enige website die het nieuws ontkent rond het ontslag van Frank Molnar is Showbizzsite.be, die blijkbaar nauwe banden heeft met Molnar. Een redacteur van de site zou contact opgenomen hebben met Devroey, de hen het volgende kon vertellen: "Het is niet zo dat Frank al ontslagen is. Wel is er vandaag in de loop van de dag een gesprek en daaruit zou het ontslag van Molnar kunnen volgen maar laten we niet vooruitlopen op de feiten. Frank had ons op z'n minst moeten inlichten over zijn stunt, dan hadden wij ook voorbereid geweest om te reageren".

We houden jullie op de hoogte omtrent dit nieuws.

Reacties