Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fractured-update voor Guild Wars 2 aangekondigd

Drie nieuwe dungeons verborgen in de mist.

Guild Wars 2 krijgt volgende week dinsdag nieuwe content met de naam Fractured. Met deze Living World content worden de Molten Furnace Fractal, Aetherblade Fractal en Thaumanove Reactor Fractal aan Fractals of the Mist toegevoegd. Dit zijn pittige mini-dungeons die je belonen met Ascended Gear.

Tegelijkertijd worden er twee nieuwe bazen toegevoegd: Aetherblade Captain Mai Trin en de Molten Alliance champions. Tevens is het mogelijk om je progressie te bekijken door middel van de nieuwe Fractals of the Mists Leaderboards. Hierop is te zien wie de meeste fractal levels heeft. Door deze verandering heeft ArenaNet besloten om iedereen terug te plaatsen naar level 30, zodat iedereen gelijke kans maakt.

Daarnaast wordt de puzzel in The Eternal Battleground aangepast. De Obsidian Sanctum is vanaf deze content update vanuit je World's Keep en World versus World menu beschikbaar.

Ten slotte worden er een aantal beloningen aan het spel toegevoegd. Zo wordt The Fractals of the Mists enigszins aangepast, waardoor er ook gold, Runes en Sigils te verdienen zijn. Met de Fractal Tonic is het mogelijk om jezelf te veranderen in één van de personages die in The Fractals voorkomt. De content-update Fractured komt op 26 november uit.

Over de auteur
Marcel de Jong avatar

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Reacties