Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

FOX komt met "Family Guy MMO"

Game over cartoon-serie al in herfst uit?

Nee het is geen grap: Tv-zender FOX heeft besloten om een Family Guy MMO te maken. De populaire cartoon sitcom die bekend staat om zijn parodieën, krijgt dus voor het eerst een game. Er is nog niet bekend op welke platformen de game zal komen. Eigenlijk is er nog niets van de game bekend, uitgezonderd een officiële website en een facebook-pagina.

Het is ook onbekend welke gamestudio er achter het project zit en of bedenker Seth McFarlane erbij betrokken is. Via de site kan je trouwens inschrijven voor een beta-test, al is nog niet bekend wanneer die zal komen. De Facebook-pagina stelt een release in de herfst van 2011 voorop, maar ook dat is slechts voorlopig.

Het is pas de tweede keer dat FOX de videogame markt probeerde te veroveren. Een eerste poging, met een game over The Simpsons in 2006, liep faliekant af. Hopelijk wordt een beter product afgeleverd met Family Guy Online.

Over de auteur
Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties