Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Forza Street vanaf nu beschikbaar voor Android en iOS

Digitaal de straat op vanuit je kot.

Microsoft laat weten dat Forza Street vanaf nu beschikbaar is voor Android en iOS. De free-to-pay racegame is vanaf nu te vinden via de Google Play Store en de App Store. Wie een Samsung-toestel heeft, kan de game echter ook downloaden via de Samsung Galaxy Store en krijgt daarvoor een unieke 2015 Ford Mustang GT.

Ook wie de game voor 5 juni speelt, krijgt enkele unieke geschenken. In dat geval krijg je immers de Founder's Pack met een 2017 Ford GT en de nodige in-game credits. Via je Xbox Live account kun je je progressie en unlocks bovendien overdragen naar je andere toestellen.

In de game speel je als straatracer en daag je tegenstanders uit in wekelijkse Spotlight Events en Themed Events. Daarnaast zijn er ook leaderboards om je skills te tonen. Het valt nog af te wachten of Forza Street het niveau van de traditionele Forza-games weet te benaderen. Die blijken immers steeds opnieuw van enorm hoge kwaliteit, zoals je leest in onze Forza Horizon 4 review.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties