Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Forza Motorsport 6 heeft regen

Japanse Xbox site spreekt boekdelen.

Het is mogelijk om in Forza Motorsport 6 in het donker of met nat weer te racen. Dat blijkt uit enkele gelekte afbeeldingen van de Japanse officiële Xbox site.

Op een plaatje is te zien hoe een aantal auto's in het donker rondrijden. Een andere afbeelding toont een Ferrari in de regen. Gamesite IGN is er ook achter gekomen dat Forza 6 mogelijk 450 auto's, 26 tracks en races met 24 spelers heeft. Drivatars keren eveneens terug.

Forza Motorsport 6 is begin dit jaar exclusief voor de Xbox One aangekondigd. De game heeft nog geen releasedatum, maar Microsoft heeft er wel naar gehint dat de game tijdens de E3-beurs speelbaar is.

Update: tijdens E3 2015 werd een nieuwe Forza Motorsport 6 trailer getoond en de Forza Motorsport 6 releasedatum aangekondigd.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties