Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Forza Horizon 5 krijgt betere progressie in Horizon Open

Ook stabiliteitsverbeteringen en bug fixes!

Playground Games heeft aangekondigd dat Forza Horizon 5 op 29 maart 2022 een nieuw progressiesysteem voor Horizon Open krijgt. Het nieuwe systeem is op online PvP gebaseerd.

In de patch notes van de update die op 29 maart uitkomt, staan de veranderingen vermeld. Met het nieuwe systeem zijn badges te verzamelen door Horizon Open te spelen.

De update brengt ook meerdere fixes en verbeteringen. Zo kunnen spelers via het custom race-menu races vinden met specifieke klassen en voertuigen. Online races zullen stabieler verlopen en meerdere bugs zijn opgelost.

Ook de scenario's krijgen verbeteringen waardoor de laadtijden korter worden en de algehele ervaring een stuk vloeiender verloopt.

Forza Horizon 5 is speelbaar op pc, Xbox One en Xbox Series X/S en is inbegrepen bij Xbox Game Pass. De game haalde 10 miljoen spelers binnen één week, waarmee het meerdere records van Xbox Game Studios verbrak.

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties