Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Forza Horizon 2 Presents Fast and Furious komt volgende maand uit

Opzichzelfstaande en tijdelijk gratis uitbreiding voor Forza Horizon 2.

Forza Horizon 2 Presents Fast and Furious komt volgende maand uit op de Xbox 360 en Xbox One. Dat maakt uitgever Microsoft bekend.

Het project is een opzichzelfstaande uitbreiding voor Forza Horizon 2. Je hebt Forza Horizon 2 dus niet nodig om het te spelen.

In de uitbreiding speel je als een chauffeur in Frankrijk die voertuigen moet leveren aan personage Tej Parker (acteur Ludacris in de film). Verschillende auto's uit de film zitten ook in de game, zoals de 1970 Plymouth Road Runner, de 2012 Nissan GT-R, de 2014 Maserati Ghibli S and de 2015 Dodge Charger. Ook de kenmerkende 1970 Dodge Charger R/T van Vin Diesel maakt zijn opwachting.

Forza Horizon 2 Presents Fast and Furious komt uit op 27 april en is vanaf die dag tot 10 april gratis te downloaden. De uitbreiding dient dan ook als extra reclame voor The Fast and the Furious 7, die rond die periode in de zalen komt.

Na 10 april kost de uitbreiding tien dollar.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Carl Vander Maelen avatar

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Reacties