Skip to main content

Fortnite Zero Point locatie en hoe je Zero Point kunt bezoeken in een motorboat uitgelegd

Tijd om het middelpunt van de realiteit te bezoeken.

Zero Point bezoeken in een motorboot is één van de eerste Weekly Challenges van Fortnite Chapter 3 Season 3.

Deze challenge heet officieel 'Visit the Zero Point in a motorboat' in de game. De opdracht luidt dat je de Zero Point locatie moet vinden, en vervolgens een bezoekje moet brengen in een motorboot. Zero Point is momenteel het centrum van Reality Zero, het universum waar Fortnite in plaatsvindt.

Door deze challenge te voltooien verdien je 15.000 XP, wat je al een heel eind op weg helpt om de Battle Pass te voltooien.

Bekijk op YouTube

Zero Point locatie in Fortnite uitgelegd

Om Zero Point in Fortnite te vinden, moet je naar Loot Lake gaan op de map. Zero Point ligt hier onder water in de oostelijke helft van het meer. Je moet zoeken ten zuiden van de pier aan de noordkant.

De locatie van Zero Point.

Het is moeilijk om Zero Point te zien zonder te zwemmen, maar je kan het wel horen. Als je moeite hebt met het te vinden, moet je dus je oren goed openzetten en op het geluid af gaan.

Het belangrijkste om te onthouden met deze challenge is dat je Zero Point moet bezoeken in een motorboat. Als je gewoon zwemt naar dit punt, dan zal de challenge niet voltooid zijn en mis je de XP. Gelukkig kan je gemakkelijk een motorboat vinden aan de pier of in Tilted Towers.


Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:

Read this next