Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Wolverine's Trophy: Het vinden van Wolverine's Trophy in Dirty Docks uitgelegd

Alles wat je moet weten over de derde Wolverine challenge.

Het vinden van Wolverine's Trophy in Dirty Docks is de derde Wolverine challenge die je tijdens Fortnite Chapter 2 Season 4 kunt voltooien.

Voor de eerste challenge moest je op zoek naar mysterieuze claw marks, voor de tweede een Quinjet landingslocaties leegroven en nu moet je naar Dirty Docks om bewijs over Weapon X te vinden.

Het voltooien van de Wolverine challenges geeft je een speciale Wolverine skin, volledig in lijn met het thema van Chapter 2 Season 4.

Op deze pagina:

Wolverine's Trophy locatie in Fortnite in een oogopslag

Gelukkig, in tegenstelling tot de mysterieuze claw marks, is er maar een Wolverine's Trophy die je moet vinden en die is dichtbij Dirty Docks, in kwadrant H4 op de Fortnite map.

De locatie van Dirty Docks op de Fortnite map.

Dit is de exacte locatie van Wolverine's Trophy:

De locatie van Wolverine's Trophy op de Fortnite map.

Aangezien je de trofee maar één keer hoeft te vinden om deze uitdaging te voltooien, betekent dit dat je, als je hem eenmaal hebt gevonden, verder kunt gaan met de match.Meer over Fortnite Chapter 3 Season 3:


Zo vind je Wolverine's Trophy in Fortnite

Om de Wolverine's Trophy te vinden, moet je naar de zuidelijkste pier van Dirty Dock gaan. Die is vanuit de lucht gemakkelijk te zien.

De trofee is in dit gebouw.

Nadat je bent geland, wil je naar binnen gaan in het gebouw dat aan het einde van deze pier staat, met de beste deur naar buiten gericht naar de zee.

Ga je het gebouw via deze deur naar binnen.

Door gebruik te maken van deze deur hoef je, als je eenmaal in het gebouw bent, alleen nog maar door de deur recht voor je te gaan om Wolverine's Trophy te vinden.

Ga door deze deur.

In dit kamertje zie je een houten kistje zitten onderin een set planken. Maak de doos open en je vindt Wolverine's Trophy - nu hoef je hem alleen nog maar op te pakken!

Het voltooien van de challenge geeft je Wolverine's Trophy back bling, die je zal dragen voor de rest van de match, maar je gekozen back bling zal zijn plaats weer innemen als de match voorbij is.

Cover image for YouTube videoLet's Play Fortnite: Nexus War Update V14.10 - EXPLORING STARK INDUSTRIES!

Als je meer wilt weten over Season 4 van Fortnite, bekijk dan onze gidsen over de Season 4 Battle Pass skins en de Wolverine challenges.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties