Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Fortnite Winterfest 2021 van start gegaan

Met nieuwe Spider-Man outfit.

Fortnite Winterfest 2021 is van start gegaan. Het evenement loopt nog tot en met 6 januari om 15:00 uur en bevat onder andere nieuwe outfits, quests en wapens. Dat alles kondigt Epic Games aan via een trailer.

Tijdens dat evenement krijg je toegang tot de Winterfest Lodge van Sgt. Winter. Daar kan je elke dag een cadeautje openen. Die geschenken bevatten onder andere 2 Pickaxes, een Glider, een Emote en outfits van Krisabelle en Polar Peely. Je krijgt via het snowflake-tabblad in de Lobby toegang tot de Lodge.

Naast cadeaus verzameln je via quests XP rewards. Wie zeven van die quests tot een goed einde brengt, krijgt toegang tot de Snowmando Board Glider. Spelers die hun aantal verder naar tien opkrikken, krijgen als beloning een Ffrosty Back Bling. Wie de Glider vrijspeelt, krijgt de keuze uit de twee alternatieve stijlen genaamd Ice King Board en Llamadelica Board.

Cover image for YouTube videoFortnite Winterfest 2021 Begins

Fortnite Crew-abonnees hebben een streepje voor, want als zij deelnemen aan het evenement krijgen ze een Golden Look Board Glider. Daar stopt het niet, want iedereen die tussen 16 december 17:00 uur en 6 januari 17:00 uur inlogt, krijgt een gratis Blizzabelle gift Outfit in de Item Shop cadeau.

Verder zorgt het evenement ook voor ijzige wapens en voorwerpen zoals Chiller Grenades, Snowball Launchers, gewelddadige Holiday Presents en de camouflage-outfit Sneaky Snowman.

Iedereen die vanaf 17 december naar de item shop gaat, kan daar een Spider-Man (No Way Home) Outfit met ingebouwde Emote plus een MJ (No Way Home) Outfit kopen.

In ander Fortnite-nieuws onthulde Epic Games Fortnite Chapter 3 Season 1 en ontdek je dat Fortnite-spelers elkaar tegenwoordig afmaken met behulp van bomen.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Fortnite

Android, iOS, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC, Mac, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties